Paris

Nu åker jag till Paris så jag kommer inte skriva på ett tag. Gott nytt år på er allihopa! Bilder och uppdatering kommer när jag är tillbaka!

// kärlek


Brasserie Godot

Har just kommit hem från en supertrevlig kväll med Aless. Först åt vi middag med hennes mamma på Brasserie Godot och sen tog vi ett glas vin på Story innan jag var tvungen att gå hem och packa inför Paris. Nu är det bara 7 timmar tills jag ska åka till Arlanda så nu säger jag god natt!

// kärlek


Cp telefon

Fattar inte varför den här telefonen inte skriver det jag vill och konstant får mig att se ut som en analfabet!!!


Frisör

Efter jag fixade mina ögonfransar som blev jättebra så åkte jag till stan och åt lunch. Sen fick jag till tandläkaren och det gick sååå bra. Jag grät inte som jag brukar och jag hade inga hål :)

Och ni sitter jag hos frisören fixar håret. Hoppas det blir fint!!


Skönhetsdag

Imorgon åker jag till Paris med min syster för att fira nyår tillsammans med Rosanna, Martin och Ogi som åkte redan idag. Det ska bli jätteroligt att komma iväg lite och att göra nåt annorlunda på nyår.

Men med denna resa och inför det nya året har jag bestämt att jag ska försöka göra en större ansträngning med mitt utseende så idag ska jag ha en skönhetsdag och göra mig fin. Nu ska jag gå och fixa mina ögonfransar, sen ska jag gå till tandläkaren för jag ska bleka tänderna nästa vecka och sen ska jag klippa mig. Ska bli väldigt skönt att skämma bort sig själv lite.

// kärlek


Jobba igen

Idag har jag inte hunnit blogga för jag har jobbet hela dagen och varit ganska busy. Men det är min sista dag på jobbet fram tills april/maj så det är ändå kul att jobba :)

//kärlek


jobbigt att jobba själv

Jag ensam på jobbet och det suger att vara själv. Inte nog med att jag inte kan springa på toa när jag vill men jag har ju inte någon att prata med. Vi jobbar nämligen alltid två och två så man är aldrig själv, men idag så kunde min chef tydligen inte få in någon mer att jobba med mig så nu har jag varit själv hela dagen. Det har delvis varit skönt att vara själv eftersom jag oftast får mer gjort då men tiden går också så mycket långsammare. Snart får jag iaf gå hem. Jag undrar verkligen vem min ända läsare idag har varit?? Vore spännande att veta. Det är ju alltid kul att veta att man betyder något för iaf 1 av sina vänner haha // Kärlek

Jobba

Snart är det dags att gå till jobbet och det ska väl bli kul. Det är ju alltid skönt att tjäna lite pengar men hade hellre varit med vänner eller går ut och gjort nåt kul idag.


Familjen Pimenta

Igår kväll hade vi verkligen en så underbar familjekväll när vi alla samlades hos familjen Pimenta (Cattis & Josè). Vi åt en jättegod middag och drack massa vin.

Vi drack ett vin som verkligen påminde om det goda vinet som vi drack på bar+grill i Liverpool. Jag blev ju helt kär i det vinet och kan i nye tänka på nåt annat så det var så roligt att hitta ett vin som kan köpas här som motsvarar. Glömde ta en bild igår så jag bifogar en från sommarens kräftskiva haha, vi är ju ändå alltid samma människor.

// kärlek


Gevalia, när du får oväntat besök haha

Gårdagskvällen blev inte alls som planerad men vi hade hur kul som helst. Efter The Liffey gick jag och Aless och mötte hennes kompisar från skolan på Ljunggrens och vi hade en så sjuk kul kväll tillsammans. Aless och jag kom inte i säng förrän 7 imorse så nu är jag helt död. Hur ska jag orka dricka vin hos Cattis och Josè hela kvällen?

Nu ska jag duscha och göra mig klar för att åka till Cattis så att jag hinner kolla lite på Liverpool matchen :)

// kärlek


The liffey

Har nyss varit hos Tarja och ätit en jättemysig julmiddag med familjen Viitaoja och Nourdoshani (eller hur det nu stavas haha)

Nu sitter jag med Aless på The Liffey i gamla stan och dricker öl och strongbow innan vi ska ut och gör Stockholm osäkert haha. Reisen och Berns väntar ikväll. God jul allihopa!

// kärlek


Merry Christmas

Idag är det engelsk jul och om farmor hade varit här hade vi firat med henne idag. Istället ska vi nu till Tarja och fira lite (vilket inte alls är så pjåkigt) och det ska bli jättekul att träffa Josefin och Yamit, som har kommit hem från London.

Sen ikväll ska jag ut med Aless och dricka drinkar och mingla lite och det ska bli jättekul.

// kärlek


...


Jul

Nu firar jag jul med familjen och har det så mysigt. Först började vi med att kolla på Kalle. Sen blev det middag följt av paketöppning. Isabelle och Alex blev så bortskämda och fick massor av paket. Sen åt vi julgröt och nu sitter vi alla och kollar på film och dricker te. Här är en bild på världens finaste Isabelle!

// kärlek


God Jul

God jul allihopa! Det är så underbart med jul. Vi har börjat morgonen med att äta frukost tillsammans och öppna paketen under granen. Nu hälsar på mormor för en fika.

// kärlek


Manypeddy

Sitter just nu och får pedikyr och ska snart fixa mina naglar också. This is heaven!!


XFactor USA

Har just tittat på finalen av Xfactor och Melanie Amaro som jag trodde skulle vinna från dag 1, vann idag! Hon var så duktigt. De var alla duktiga och oavsett vem som hade vunnit hade jag blivit glad, men det är kul att veta att min känsla för musikalitet inte är borta bara för att jag inte sjunger längre.
Nu ska jag gå och köpa de sista julklapparna som jag inte köpte igår och sen ska jag möta mamma för en tjejeftermiddag med manikyr och pedikyr :) Det ska bli underbart skönt eftersom jag fortfarande har ont i fötterna.
// Kärlek

Dan före dan, före dopparedan!

Började dagen med att titta på första delen av xfactor USA finalen. Melanie har sedan första dagen varit min favorit för hon har bäst röst men jag tror att Chris René kan vinna för han är den som förtjänar det mest och behöver det mest.

Sen åkte jag till Aless en stund innan jag skulle träffade Stina för en snabb sushimiddag innan hon tog tåget hem till Eskilstuna. Sen åkte jag tillbaka till Alesa för att umgås lite mer och nu ska jag hem till Sarah en stund. Men först ska jag köpa de sista julklapparna :)

// kärlek


Sovmorgon

Åå va skönt med sovmorgon. Vaknade nyss och känner mig verkligen utvilad :)
Igår kväll såg jag, familjen och Aless den amerikanska versionen av män som hatar kvinnor och jag tyckte den var bra men inte lika bra som den svenska. Jag har dock inte läst boken så det är svårt att avgöra vilken som var bäst.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jg åka till Aless och hjälpa henne laga egen glass till julafton :)

// kärlek


Ledig

Äntligen är den här dagen på jobbet slut. Vi har haft så lite att göra och det har varit så tråkigt. Nu är jag ledig fram till 27/12 och det ska bli så underbart skönt. Nu ska jag hem och slappa tills det är dags att äta middag med familjen innan vi gå och ser The girl with the dragon tattoo.

// kärlek


God morgon

Återigen på väg till jobbet så här tidigt och idag tog tröttheten nästan överhand, för jag kom knappt ur sängen i morse. Det här är fjärde dagen i rad som jag går upp tidigt och min kropp orkar verkligen inte det. Men som tur är är det här min sista jobbdag fram tills den 27 december så imorn får jag sova.

Btw, läste igenom lite av mina tidigare inlägg och inser att jag måste läsa igenom dem lite bättre innan jag postar dem. Min iPhone har ett eget liv så ibland ändras ord utan att jag märker det. Haha, När jag läste klart denna post innan jag la upp den hade den 4 ord som var fel.

// kärlek


Uppsats

Idag hade jag min sista svenska intervju för min uppsats. Den var med mina fina vän Christer Youssef och Philip Hellquist som båda var jättesnälla och ställde upp för att hjälpa mig. Vi gick och åt middag och sen satt vi bara och snackade en stund. Mycket mysig kväll!

ArtRactive

Nu har jag varit och fixat mina ögonfransar hos ArtRactive i Skarpnäck och det blev så fint och jag är supernöjd. Tack lilla bajsen för en en så fin julklapp. Vad tycker ni? Före och efter :)


Julbord

Har varit på jullunch på jobbet och det var jättemysigt att äta julbord med alla. Sen gick jag och köpte en present till Sarah på gamla stans julmarknad och en julklapp till pappa.

Nu ska jag till Skarpnäck och gör mina ögonfransar som jag fått av Sarah i julklapp. Ska ladda upp för och efter bild ikväll.

// kärlek


Doktorn

Nu är jag klar och jag är så sjukt upprörd och ledsen över hur dåliga de är på gynspecialisterna i kista. De borde inte få ha någon klinik som de behandlar sina patienter. Det här var andra fången jag var där och första gången slutade med att jag hade ett möte med deras chef och den här gången orkade jag inte ens kriga eftersom man ändå gör set för tomma öron. Gå aldrig dit säger jag bara!!

Nu ska jag på personallunch på jobbet. Det blir julbord så förhoppningsvis blir jag på lite bättre humör :)


Nervös

Har inte hunnit skriva så mycket de senaste dagarna för jag har jobbar hela veckan men idag är jag ledig. Tyvärr måste jag gå till doktorn och ta cellprov så jag får ingen sovmorgon. Det är något alla kvinnor över 23 måste göra och jag är nervös. De måste klippa av en bit inuti och smärta är inte kul :( Håll tummarna för mig!

// kärlek


Vändpass

God morgon! Är helt slut efter 2 vändpass efter varandra och en baksmälla. Slutade 11 igår kväll och sitter nu på tåget på väg till jobbet igen. Efter jobbet ska jag träffa Stina och äta lite middag om jag inte har somnat vid de laget haha.

Igår fick jag jätteroliga nyheter. En känd fotbollsspelare har gått med på att hjälpa mig med min uppsats men inget är bestämt ännu så när allt är klart ska jag tala om vem det är :)

Årets tips!! Glöm inte att säga till dem du älskar att du älskar dem, för man vet inte hur länge man har varandra. Mitt hjärta går ut till dig och din familj och jag sörjer med er!!

// kärlek


Igår

Konsten att konsumera massa vin är nåt jag verkligen bemästrar. Jag har dock inte lärt mig hur man gör det utan att bli bakis så nu lider jag verkligen :) Igår efter jobbet gick jag hem till Sarah och hängde lite med Benny och Chrille.

Sen gick jag hem och fixade mig innan jag åkte till Aless. Vi drack lite vin innan vi hoppade in i en bulle och mötte upp Sarah och gänget på Ljunggrens. Vi firade Sarahs födelsedag och Martin och Ogi hade fixat en överraskningsdag till henne och Rosanna hade flugit hem från Paris. Vi gick sedan vidare till Soap Bar (som förövrigt har blivit skit) och dansade. Jag och Aless gick sen hem men tog först en avstickare till Berns :) mycket rolig kväll!! Hoppas att Sarah hade en bra dag bara för det förtjänar hon.

// kärlek


...

Att skicka bild funkde inte :( är på
Berns och har sjukt kul. Vilken kväll!! Aless är världens bästa vän :)


Dumma iPhone

Är så trött på min telefon idag. Om ni undrar varför jag inte lagt upp bilder i min blogg på ett tag så är det för att min bloggapp är lite konstig och inte klarar att lägga upp inlägg med bilder så jag al försök lägga upp bilder utan inlägg nu. Den första är av den fina snön som kommit och nästa är från helgens utgång :)

// kärlek


Snö

Äntligen kom snön och som jag har väntat och längtat. Det känns inte riktigt som jul om man inte har snö :)

Det var segt att jobba idag för jag har varit så trött hela dan men tiden gick fort och nu ska jag hem och slappa lite innan jag ska gå och träffa Aless ikväll. Vi ska dricka lite vin och bara umgås. Ikväll ska jag laga middag till mamma och pappa.

// kärlek


Tidigt

Ush va tidigt det är. Är på väg till jobbet igen efter 4 efterlängtade timmar av sömn och mer lär jag verkligen inte få ikväll om jag misstänker rätt. Så nu är det dags att sätta på repaleendet och hjälpa dagens turister :)

som tur var har jag Alonso som också jobbat vändpass med mig så jag slipper lida själv iaf haha. Efter jobbet ska jag förhoppningsvis träffa Aless om jag inte är för trött :)

// kärlek


Ont i fötterna

Igår gick det bra men idag kom det onda i fötterna. Hade annars återigen en bra dag på jobbet. Nu ligger jag i sängen och måste somna på en gång eftersom jag ska vara på jobbet om 7 timmar igen. Imorn väntar en spännande dag!

// kärlek


Chèvren från helvetet

Är på väg till jobbet nu efter ett helt misslyckat försök till att laga en god lunch. För några dar sen köpte jag en fin chèvre som jag idag skulle göra en god sallad på men eftersom jag är helt värdelös på att tillaga chèvre blev allt helt förstört och jag fick bara äta grönsakers till lunch :(


Rolig kväll

Nu är jag på väg hem från jobbet och har haft en riktigt kul kväll. Har jobbat med Alonso och vi kommer jättebra överens och han är en riktigt skön kille. Vi blev superbortskämda av köket och fick massa efterrätter och en hummer från vårt julbord, mums. Sen tog jag och Alonso en öl på vägen hem. Nu ska jag hem och sova eftersom jag och Alonso jobbar imorn också. Det är riktigt skönt att få betalt för att göra nåt man tycker är så kul.

// kärlek


Reisen

Ja då var man på väg till jobbet då. Ska jobba till 11 ikväll och det ska bli roligt att träffa alla kollegor igen men jag ser inte fram emot att stå i 8 timmar eftersom jag så lätt får ont i fötterna när jag inte jobbat på ett tag.

På tala om ingenting så ska fråga Aless om hon vill gå och se nya Sherlock Holmes filmen med mig på söndag :) tror den kan vara rolig!


Annela Yderberg

Jag hann i tid!!! Nu har jag haft mitt möte med AIKs vd, Annela Yderberg och det gick jättebra. Hon var supertrevlig och väldigt hjälpsam. Nu ska jag åka hem och äta lunch med pappa. Skulle träffat Josefin men hon svarar ju aldrig när man hör av sig ;) (pik mami)

Sen ska jag köpa en julklapp till lilla bajsen och efter det ska jag gå och jobba. Det här är min först jobbdag på flera månader och jag har saknar mina kollegor.


Möte nr 3

Nu är jag på väg till mitt morgonmöte och självklart är jag sen. Jag hoppas att jag kommer vara där i tid för jag hade planerat att ta en tidigare tunnelbana för att slippa stressa men självklart slutade det med att jag fick springa till tåget och knappt hann med det absolut sista jag kunde ta för att inte komma sent. Anyway, hoppas mötet går bra och att jag kommer i tid :)

// kärlek


Alessandra

Nu är det återigen dags att kolla på film hos Aless och jag har köpt med mig lite mat och efterrätt. Hon kommer inte bli glad på mig haha. Hon tycker att jag frestar henne att äta onyttigt vilket säkert stämmer men det är ju de man har vänner till, att vara tjockisar tillsammans ;)

Men skämt å sido, det ska bli jättemysigt och jag är så glad att bara få vara med Aless för hon är så underbar. Hon är min soulmate på alla sätt!

Imorn har jag återigen en stor intervju men den här gången med en väldigt framgångsrik kvinna inom fotboll. Kan ni gissa vem? Ska iaf bli superkul att träffa en kvinna med så stort inflytande!! Girl power!!

// kärlek


Nyvaken och otaggad

Ligger fortfarande i sängen och kan inte riktigt hitta motivationen till att gå upp. Vet att jag egentligen måste plugga om jag ska hinna skriva ner allt det här innan jag åker hem. Och min nästa intervju är redan imorn så högen med arbete blir bara större och större.

Igår missade jag helt lucia och har egentligen inte alls kommit in i någon julstämning vilket är lite tråkigt. Jag har däremot kommit in i världens sämsta sovrytm och somnar mellan 2-3 varje natt. Försöker dock tvinga upp mig själv vid 10 så att hela dan inte ska vara förstörd. Behöver gå till centrum och handla lite idag.

// kärlek


Produktiv

Skulle ha pluggat idag men det har jag inte alls gjort. Har dock varit ganska duktig och sökt lite internships i USA så det känns ändå bra. Har tyvärr fått huvudvärk och det vill inte släppa. Ska lägga mig framför tvn och kolla på lite film nu tror jag. Imorn ska jag och Aless kolla på sista filmen så det ska bli kul och på torsdag börjar jag jobba igen. Det ska bli väldigt roligt.

// kärlek


Lucia

Glad Lucia! Hos mig händer det inget speciellt förutom att jag nu ska sätta mig och skriva ihop mina två intervjuer som jag har, för att spara mig tid inför min uppsats. Ju mer jag kan göra här hemma desto mer tid kan jag spendera på mina andra delar när jag kommer tillbaka till Liverpool. Vet fortfarande inte hur många arbeten jag kommer ha nästa termin så det är lika bra att börja redan nu.
Upptäckte till min stora besvikelse att Gossip Girl har säsongsuppehåll och inte kommer börja sändas igen förrän 16 januari. Fy fan va sugit. Vad ska jag göra nu hela december? Chuck får inte dö, jag skulle bli så ledsen och inte vilja titta mer. Aja, tillbaka till pluggandet.
// Kärlek

Djurgårdens IF

En mycket intressant dag lider mot sitt slut och massa roliga och otippade saker har hänt. Först hade jag mitt möte med Jonas Riedel som är pressansvarig på Djurgårdens IF. Det gick över förväntan och han var så himla trevlig och hjälpsam och gav mig en perfekt inblick i sitt yrke.

Sedan mötte jag Alesandra och hennes kompis för lite kinabuffe och sen mötte jag fina Stina för en efterlängtad fika. Nu ska jag hem och kolla på lite fotboll med pappa.

// kärlek


Mocco

Sitter nu på mocco på nybrogatan och väntar på att min intervju ska dyka upp. Sitter mitt emot ett gäng med fjårtistjejer och det är helt underbart att höra dem prata. Jag är verkligen på en nostalgitripp nu för jag börjar tänka på när jag och mina tjejkompisar brukade gå och fika på rasterna när jag gick i Vasa Real eller när jag gick på Norra.

// kärlek


Lunch

God morgon haha. Börjar komma in i mina dåliga vanor igen. Somna och vakna sent är inte så kul när man vant sig vid att gå upp tidigt de senaste månaderna. Men idag var jag uppe tidigt eftersom jag ska möta mamma för lunch och sen har jag mitt möte vid 2. nervositeten har inte kickat in ännu men det kommer säker när jag sätter mig och börjar gå igenom mina frågor.

// kärlek


Lisbeth Salander

Nu är jag på väg hem från Aless. Vi har ätit bullar och kollat på män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden och de var asbra. Ska gå på premiären av den amerikanska med familjen så jag och Aless hade maraton innan. Nu återstår bara den sista delen som vi ska se så snart vi båda har tid. Imorn har jag ett möte för min uppsats och det ska bli jättekul. Ni får vet med vem imorn :)

// kärlek


Bakis söndag

Min morgon har spenderats i sängen och framför tvn eftersom jag hade en sjukt rolig kväll på berns och vaknade bakis. Efter en lång skön dusch mötte jag Sarah och Sanna i centrum för lite julshopping och en tidig middag och snart ska jag hem till Aless och kurera min baksmälla med lite film och godis.

// kärlek


Berns

Nu sitter jag och bajsen i taxin på väg hem från berns. Vi har haft en sjukt rolig kväll tillsammans med Sanna, Farshid och hans kompis Maken. Vi började med drinkar på orangeriet och sen gick vi till berns och avslutade på Max. Haha Gud va jag har saknat Stockholm och hennes underbara uteliv och snygga svenska killar :)


Musik

Tänk vilken skillnad lite musik kan göra. Jag har gått från ganska taggad till väldigt taggad inom loppet av dansa koduro, give me everything och we found love. Ska bli sjukt kul att gå ut och jag ska verkligen njuta av hur snygga svenska män är. Riktigt ögongodis för någon som är fast med engelsmän som ser ut som Shrek hela dagarna haha. Aja, nu bär det av till Sarah för mer vin och mer underbar musik.

// kärlek


Utgång idag!

Idag har hittills varit en ganska lugn dag. Jag mötte Jossan i centrum för lite lunch och sen gick vi och handlade. Hon handlade några fina tröjor till sin personalfest ikväll och jag köpte ett nytt halsbands till min nyårsklänning. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar för att gå ut och dricka drinkar på orangeriet och sen utgång :) ska bli en riktigt rolig kväll.

// kärlek


Fina nya kläder

Idag har jag bara varit hemma och slappat och gått till centrum och handlat lite kläder. Skulle gentligen gå ut med Sarah ikväll men jag känner mig jättetrött och fortfarande sjuk så det blir en hemmakväll framför tvn istället. Utgången sparar vi till imorgon =)

Det blev massa snygga kläder idag från både H&M och Gina. Jag tycker verkligen att H&M har fått så fina kläder de senaste åren och Gina har alltid saker som passar min konstiga kropp. Vissa märken tex Zara passar aldrig mig. Är det så för er också? När jag och Yamit var i Las Vegas så fick jag förklaringen till varför det är så av en tjej som jobbar som fit-model. Förtag använder Fit-models som är modell för en viss storlek, vilket betyder att 1 kvinna väljs ut och alla kläder i tex storlek 34, görs efter hennes kropp. Så jag antar att modellen som provar min storlek på H&M, Gina och Top Shop har samma kropp som jag =)
Det blev iallafall 2 linnen och 3 klänningar men har inte lyckats hitta nån bild på en klänning och ett linne
Den här fina ska bli min nyårs klänning som jag ska ha på mig på VIP room i Paris =)
Ska matcha den med mina nya snygga skor från England och mitt fina silver halsband.

Regnig dag

Ush vilket tråkigt väder. Der regnar och blåser jättemycket ute. Ikväll ska jag ju gå och dricka vi med Sarah men hur ska det gå för mitt hår? Jag kommer ju se ut som en pudel innan jag kommer fram till krogen haha. Snart dags att gå till centrum och kolla på lite partykläder för ikväll och en nyårs klänning kanske :)

// kärlek


God natt

Nu kastar jag in handduken för dagen. Är så sjukt trött att ögonen går i kors.

// kärlek


Tröttare än tröttast

Idag har allt pluggande och 2 veckors förkylning tagit ut sin rätt. Efter mitt möte med Olof imorse så gick jag hem och la mig på soffan och där har jag legat sen dess. Ska skriva ihop min intervju imorn istället och unna mig att vila idag. Nu ska jag äta en mysig middag med pappa och kolla på handboll =)
// Kärlek

Mötet

Nu kan jag avslöja att mitt morgonmöte med chefsredaktören för Fotbollskanalen, Olof Lundh, gick över förväntan! Han var väldigt trevlig och hjälpsam och svarade verkligen utvecklande på alla mina frågor så nu har jag massa material till min uppsats. När jag kommer hem ska jag skriva ihop allt vilket säkerligen kommer att ta mig hela dagen men det var de värt. Nästa möte för min uppsats är på måndag men ni får veta mer om det då. Anyway, tack Olof Lundh!


Proffs

God morgon! Är just nu på väg till mitt morgonmöte och är mäkta nervös! Vet att det inte är en big deal men jag vill bara att allt ska vara perfekt. Igår fick jag underbara nyheter också. Min pappa som varit sjukskriven ett tag har äntligen fått ett nytt jobb och jag kunde inte vara lyckligare :)

// kärlek


Tidigt möte

Imorgon bitti har jag ett tidigt möte med en väldigt inflytelserik person imom fotboll och jag måste erkänna att jag börjar bli lite nervös. Borde gå och sova eftersom jag ska upp om 5 timmar men måste jobba lite mer på mina frågor. Vill att allt ska va perfekt imorn =) ÅÅ ska bli så spännande! Ni får veta vem det är imorn ;)
// Kärlek

Vackra Sverige

Det är så underbart att vara hemma! Är på väg till Aless nu och det snöar så vackert ute. När jag åkte hem från flygplatsen var solen på väg ner och just då kände jag en harmonisk känsla i hela kroppen. Sverige är verkligen ett jättevackert land och jag är så lycklig just nu :)

// kärlek


Hungrig

Har nu äntligen kommit hem till Sverige och sitter på bussen från Skavsta till stan. Pappa ska komma och hämta mig så jag slipper ta tunnelbanan hem med min stora väska. Fy farao vad den väger. Har taget med alla julklappar och Sarahs saker som hon själv inte fick plats med när de åkte hem förra veckan.

Jag stressade av flyget för att hinna till bussen och tänkte inte på att köpa nåt att äta och nu sitter jag fast här i en timme med en kurrande mage :( Ska be pappa handla med nåt litet när han kommer och hämtar mig eftersom jag ska äta middag hos Aless ikväll. Ush va jag har saknat alla mina fina vänner och familj.

// kärlek


Sverige

God morgon kära läsare! Sitter just nu och äter frukost och ska snart åka till flygplatsen. Känslan av att veta att jag om några timmar kommer sitta hemma hos Aless är verkligen underbar och jag längtar så mycket.

Igår var en väldigt trevlig kväll med middag med Mr A på bar+grill. Hej då England! Hello Sweden!!

// kärlek


Sverige imorn

Imorgon bitti åker jag äntligen hem till mitt underbara Sverige och jag kunde inte vara gladare. Just nu är jag mitt uppe i att städa, packa och fixa allt jag måste fixa innan jag åker. Ikväll ska jag ta middag med Mr A och det ska bli väldigt interessant. Kan inte riktigt bestämma mig om honom. Han är trevlig men jag får en jättestark känsla att han inte går att lita på. Aja, kul kan man ju ha iallafall.
// Kärlek

Gossip girl

Har just sett det nya och underbara avsnittet av Gossip Girl. Äntligen säger Chuck till Blair hur mycket han älskar henne och hon väljer honom över Luis. Jag grät och avsnittet var helt fantastisk men tyvärr slutade det som alla fantastiska kärlekshistorier, i tragedi, när Blair och Chucks limmo crashar. Och nu måste jag vänta en vecka för att få veta om Chuck har klarat sig. Det här är outhärdligt!

Oplanerad utgång

Paula ringde mig nyss och föreslog att vi skulle gå ut och dricka lite vin och fira att vi äntligen är klara med skolan för iår så det kunde jag ju absolut inte tacka nej till. Så nu bär det av till Peacocks för en sista kväll med gänget innan jag åker hem! Underbart!
// Kärlek

Så trött

Nu har jag börjat packa, har tvättat och bara slappat sen jag kom hem och det har varit så underbart. Ikväll ska jag laga en god kurry och börja göra mig av med alla grönsaker i kylskåp. Men först ska jag ta en varm och lång dusch. Just nu känner jag mig 99% harmonisk. Det ända som skulle kunna göra den här dagen bättre är om jag inte var sjuk =)
// Kärlek

No more uni

Känslan av att vara klar med skolan är helt underbar och jag kan redan känna tröttheten komma över mig. Jag har gått på sparlåga de senaste veckorna och pluggat fast jag varit jättesjuk så det känns verkligen underbart att vara klar nu. Efter min presentation som gick väldigt bra, gick jag på san och julhandlade alla saker eftersom jag nu inte har några planer på att lämna min lägenhet igen innan jag åker hem på onsdag morgon. Idag ska jag tvätta och börja packa lite och sen ska jag titta på Liverpool matchen.
// Kärlek

Vin

Äntligen klar med min presentation efter timmar av pluggande och nu måste jag egentligen sova men jag är för uppe i varv för att komma till ro så nu dricker jag ett glas vin och kollar på sex and the city för att slappna av lite. Ska bli så skönt att bli av med det här. Åå jag längtar till imorn :)

// kärlek


Sommar

Här kommer lite härliga sommarbilder i vintermörkret:
Södra Frankrike: sommaren 2006
Första helgen i Liverpool 2009
Kolmården med Aless sommaren 2010 (du är skitsnygg med så där mörkt hår)
Gröna Lund med väldens bästa kids sommaren 2011
Sverige vs Finland sommaren 2011
Kräftskiva hos Cattis & José sommaren 2011
Frankrike sommaren 2011

Presentation

Nu har jag suttit i biblioteket hela dagen och var tvungen att gå hem innan jag blev klar för att jag va så hungrig. Nu har jag ätit och sitter hemma framför datan igen. Fy farao va mycket jobbigare det här var än jag hade tänkt mig men tyvärr är min presentation imorn så jag kan inte vänta och göra den imorn istället. Det underbara är att efter min presentation har jag inget annat att göra än att gå till biblioteket och lämna in mina arbeten som redan är klara och sen kan jag gå hem och slappa tills onsdag morgon när jag får åka hem!! Ska spendera morgondagen med att köpa julklappar och njuta av att min termin är över och att jag nu bara har 1 termin kvar att plugga innan jag tar min examen! Shit, trodde inte att jag skulle ha en Bachelor i PR!! Underbart!!



Tom

Sitter just nu i biblioteket och forsoker komma igang med pluggandet. Maste skriva ihop min presentation som jag ska halla imorn och jag har inte gjort minsta lilla alls och om jag ska vara arlig sa ar jag helt likgiltig och kanner mig helt tom. Kanner en valdigt konstig saknad innuti. Vet inte riktigt efter vad men jag ar inte ledsen. Jag ar inte glad heller. Bara ensam och tom. Antar att det ar den tiden pa aret nar man bara vill krypa upp i soffan med nagon och mysa och om man inte har det sa kan man latt kanna sig ensam. Hur kan man sakna nagon man aldrig har traffat?


Kiev

Eftersom jag är sjukt uttråkad men inte alls har lust att plugga har jag den senaste timmen suttit och googlat saker om Kiev. Jag har bestämt mig för att åka till EM i sommar tillsammans med Bajsen, Rosanna, Benny, Haval och Jessica (om de är på såklart) vilket för Sveriges del kommer att spelas i Kiev. Det är så mycket som måste kollas inför en sån här resa men nu känner jag mig ändå ganska säker på allt.
Om jag ska vara ärlig har aldrig kännt någon större lust att besöka östeuropa men efter att ha sett massa filmer/videoklipp/bilder känner jag mig mer taggad än ever. Det ska bli jättekul att se någonting annorlunda så jag hoppas verkligen att den här resan blir av. Om inte, tänker jag övertala Alessandra att åka en weekend med mig när skolan slutar. haha vem lurarar jag, jag kommer övertala Aless att åka nånstans med mig oavsett, vet bara inte om det blir till östeuropa eller någon annanstans. Är väldigt sugen på att åka tillbaka till Grekland i sommar :) Aless och jag hade en helt fantastisk semester för 2 år sen när vi lånade hennes mormors lägenhet på Athenska rivieran och ända sen dess har jag haft en craving för sovlaki ;)
Annars skulle jag gärna vilja åka till Spanien eftersom jag, tro det eller ej, aldrig har varit på det spanska fastlandet. Gran Canaria räknas alltså inte även om det tillhör Spanien. Annars vill jag åka en weekend till Rom som jag saknar varje dag. Helst av allt vill jag åka någonstans jag inte har varit förut, ett helt nytt land. Har hört att Kroatien ska vara väldigt vackert så det är något jag skulle kunna tänka mig. Aless vad säger du?? Semester i sommar? Kim får självklart också komma =)
// Kärlek

Uttråkad i sjuk

Jag är så uttråkad av att vara sjuk och att plugga. Vill bara åka hem nu. Skulle ha gått till biblioteket idag men det regnar så mycket så jag har bestämt mig för att stanna hemma och plugga ist. Ska bli klar med mitt arbete idag och sen ta mig till biblioteket imorn för att skriva ut det och sen öva inför min presentation. Det måste vara tråkigt att höra om hur jag inte gör något och bara pluggar hela dagarna men tyvärr har jag inget annat för mig just nu. Men på onsdag åker jag hem till Sverige över jul och då ska jag äntligen få ha lite kul :)

// kärlek


...

Har mått sjukt dåligt hela dagen och inte orkat plugga speciellt mycket alls men har iallafall fått lite gjort nu på kvällen. I övrigt har jag bara slappat på soffan hela dagen vilket jag verkligen behövde. Nu är det dags att gå och sova för jag är jättetrött. Och jag höll nästan på att glömma att säga att Alessandra är världens bästa vän. När jag kommer hem ska hon laga en god middag till mig och sen ska vi ha filmkväll. Jag längtar redan! =)
// kärlek

Turning Page

i've waited a hundred years.but i'd wait a million more for you.nothing prepared me forwhat the privilege of being yours would do.

if i had only felt the warmth within your touch,if i had only seen how you smile when you blush,or how you curl your lip when you concentrate enough,i would have known what i was living for all along.what i've been living for.

your love is my turning page,where only the sweetest words remain.every kiss is a cursive line,every touch is a redefining phrase.

i surrender who i've been for who you are,for nothing makes me stronger than your fragile heart.if i had only felt how it feels to be yours,well, i would have known what I've been living for all along.what i've been living for.

though we're tethered to the story we must tell,when i saw you, well, i knew we'd tell it well.with a whisper, we will tame the vicious seas.like a feather bringing kingdoms to their knees.


Jättesjuk

Vaknade nyss och är sjukare än jag varit på jättelänge. Jag kan knappt andas och mitt huvud känns helt fullt med snor. Äckligt, jag vet!!! Hur ska jag kunna plugga hela dagen när jag inte ens orkar gå till toaletten? Idag tycker jag verkligen jättesynd om mig själv :(


Sjukling

Ush va jobbigt det är att vara sjuk. Jag känner ingen smak eller lukt, hör knappt nåt och snorar och är röd under näsan. Det positiva är att jag blev klar med båda mina arbeten idag så nu återstår bara min CSR presentation på måndag så imorn ska jag spendera dagen med att samla fakta och sen ska jag bara slappa. Imorn är det bara 5 dar tills jag får komma hem.

// kärlek


Pucko

Sitter i skolan nu sa ni far ursakta bristen pa riktiga bokstaver. Idag fick jag mitt bevis pa hur trott jag var igar. Jag bestamde mig att trots att jag ar sjuk att jag skulle spendera dagen i biblioteket for att bli klar med mitt arbete sa for att kunna fortsatta har sa maste jag maila mig sjalv arbetet for att jag inte har nagot usb minne hemma. Jag var jatteduktig och pluggade massor igar och mailade migsjalv mitt arbete nar jag inte orkade skriva mer men till min stora fasa inser jag nu nar att jag sitter i biblioteket att jag har mailat migsjalv fel arbete. Som tur var har jag en kopia pa mitt arbete som jag jobbade pa i tisdags men allt jag skrev igar kommer nu inte vara med vilket betyder att jag inte kan lamna in mitt arbete idag som jag hoppades, om jag inte aker hem och sen tillbaka saklart. Vilket kommer bli vad jag maste gora for jag vagrar att spendera en anda dag till med att skriva dessa forbannade arbeten.

Och som svar pa Alessandras kommentar: ingen kan sakna nagon mer an jag saknar dig! jag langtar efter dig varje dag och det ska bli underbart att ses pa onsdag. love u baby!

RSS 2.0