Otippad utgång

Blev nyss frågad av en kille jag träffat några gånger om jag ville möta honom och ta en drink och eftersom jag är så sjukt uttråkad och ändå har slösat hela dagen och varit helt oproduktiv så sa jag ja. Så nu ska jag till peacocks och hopped det blir en trevlig kväll.

// kärlek


Regnbåge

En till regnbåge idag och man behöver inte leta länge efter skönhet om man bara vill se det!


Lunch med Paula

Kom nyss hem från lunch på Las Iguanas med Paula och ska snart gå till gymmet. Ush vad jag är dålig på att ta tag i saker. Måste plugga lite men orkar inte alls idag. Insåg också att jag har missat att vi måste lämna in vår project plan för vår dissertation på måndag och jag har inte skrivit ett ord. Dags att ta tag i saker!!!


Helgen i Paris

Torsdag
Jag landade i Paris väldigt sent på torsdagskvällen så det var direkt hem till Rosanna och Erica för att byta om och dricka lite vin innan kvällens utgång. Vi började med att ta oss till L'arc som är en nattklubb vid champs-élysées. Sen skulle vi vidare till en klubb som hette Madame istället stötte vi på Chuck Bass och hans snygga kompis som vi följde med till någon nattklubb som jag inte kommer ihåg namnet på. Hade en superrolig kväll som slutade med taxi Abdoulaye haha.
Chuck Bass med vän haha
Fredagen började med en supermysig frukost som Rosanna köpte medan jag låg och sov. Sen tog vi oss ner till Rue Saint-Honoré som är ett exklusivt shoppingområde och träffade upp Rosannas vän Hedvig. Efter lunchen gick vi och handlade och jag köpte en kappa från Zara och en plånbok från Miu Miu. På kvällen gick vi ut och åt middag med Erica och hennes vänner som också var där på ett ställe som heter L'ardoise. Jag och Aless var där sist vi var i Paris och maten var minst lika god den här gången som första. Sedan gick jag, Rosanna och Erica till en klubb som heter Kong. Där mötte vi deras vän Maggio som är från Brasilien och sen festade vi hela natten.
Lunchen
Min fina plånbok
Förrätt: Krabbtartlette
Varmrätt: Kalvfile med kantareller
Efterrätt: Ostbricka
Kong
Erica, Maggio och Ros på KOng
Lördagen spenderade jag och Rosanna med att gå runt i stan och kolla efter fina smycken och jag hittade ett halsband jag blev kär i men tyvärr kände jag inte för att betala 260euro för det så nu sitter jag här med ångest och saknar mitt fina halsband. På kvällen gick jag och Rosanna ut själva på ett ställe som heter Chez Janou. Det är utan tvekan det mysigaste stället jag var på i Paris. Maten var underbar och restaurangen var så superfransk att det kändes som att kliva in i en film. Restauranger som Pastis, Balzac och Lavo i New York har alla definitivt haft Chez Janou som inspiration för inredning och stämning. Efter middagen gick vi till Rosannas kompis Felix och drack vin innan vi skulle gå ut och festa. Vi blev ett stort gäng som gick till Circus, en nattklubb som påminner om the box i New York. Det var en sjukt bra kväll!!
Finaste Rosanna på Chez Janou
Jag och Maggio på väg till Circus
Halloween på Circus
Hela gänget på Circus
Söndagen var jag och Rosanna superbakis och orkade inte göra så mycket så vi gick bara runt på stan och fikade och tittade på saker. Vi avslutade vår resa med min efterlängtade falafel som för övrigt var supergod. Sen tog jag mig till flyget och nu sitter jag här och saknar Rosanna och Paris. Helgen var underbar och nu längtar jag verkligen efter att komma hem till Stockholm om 2 veckor och träffa familj och vänner igen.
Bakis brunch
Falafelmiddag
Finaste Rosanna
// Kärlek

Seg start

Känns som jag skulle kunna sova i 10 timmar till men nu tvingade jag mig upp till kl 10 för att försöka komma tillbaka i rätt rytm lite. Den har varit lite off med Paris och mina dejter med mr J på senaste tiden.

Nu är det frulle och plugga som gäller :)

// kärlek


Tillbaka i Liverpool

Hemma hel och säker nu men sjukt trött. Efter en helt galen helg i Paris bestämde jag mig nu för att ta en liten sovmorgon imorn och skippa morgondagens föreläsningar och istället satsa på att skriva klart mitt change management arbete och sedan träna.

Min bok tog slut på planet hem så nu när jag vill läsa innan jag somnar som jag brukar göra känns det lite surt att inte ha något bra att läsa. Ska nog gå och köpa Shantaram imorn som är min favoritbok. Imorn ska jag också berätta om min helg i Paris :)

// kärlek


Final goodbye!

Nu är det dags att åka hem. Ska nu gå på planet till Liverpool och jag önskar att jag kunde stanna kvar här. Har haft så kul med Rosanna och Erica och jag kommer sakna dem massor.

Ända sköna med att komma hem är att jag saknar gymmet och det ska bli sjukt skönt att gå och träna imorn och jobba av all god mat jag ätit i helgen. Ska nog utnyttja poolen och simma några längder också.

// Kärlek


Goodbye Paris!

Nu är det dags att åka tillbaka till Liverpool och lämna underbara Paris och Rosanna. Har haft en helt magisk helg med party, mat och drinkar. När jag kommer hem till england ska jag ge en mer detaljerad uppdatering men tills dess lite bilder på all god mat vi ätit under resan. Rosanna, jag kommer sakna dig!







// Kärlek

Alessandras födelsedag!

Stort grattis till världens bästa Alessandra som fyller år idag. Jag saknar dig så mycket och hoppas du får den bästa födelsedagen nånsin. Jag älskar dig massor och längtar till vi ses om 2 veckor. Du är utan tvekan världens bäst vän!!!

// Kärlek

Shopping in Paris

Första kvälen i Paris var helt underbar. Jag och Rosanna gickut på en nattklubb vid Champs-Ellyse som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi träffade massa roliga människor och det var så skönt att träffa Rosanna. Det var som en kärleksfilm, vi sprang emot varandra och kramades!! Love was in the air. Nu ska vi gå ut och shoppa och knata runt i vackra Paris! Ikväll ska vi gå ut och äta på ett ställe som heter L'ardoise som jag och Aless var på tillsammans med Erica och hennes vänner som också är här och hälsar på. Här kommer lite bilder från gårdagens festande =)










Och Taxi Abdullahi;



//Kärlek!

Paris baby!!

Om 1 timme rör jag mig mot flygplatsen för att åka och hälsa på Rosanna i Paris. Det ska bli helt underbart att ses och jag håller på att spricka av längtan.
Det ända som skulle kunna göra den här resan bättre var om lilla bajsen också va där! Men vänta: det kommer hon ju vara på nyår när vi åker till Paris igen!!
// Kärlek

Dejt nr 2, part 2

Kom nyss hem från min dejt med mr J. Det blev pizza och vin hemma hos honom. Kvällen gick inte riktigt som jag hade tänkt dock så jag är osäker på om vi kommer ses igen vilket vore väldigt tråkigt eftersom vi har riktigt roligt tillsammans.

Nu ska jag packa, vila och försöka plugga lite innan jag åker till flygplatsen för att åka till Paris.


1-0

Sitter på puben och kollar på Liverpool och ska snart åka till mr J. Han har bjudit hem mig på middag men 9:30 känns lite sent att äta så nästa gång ska det fan bli tidigare. Liverpool ligger självklart under och det suger men jag hoppas på seger som vanligt och oavsett blir det en bra kväll :)


Dejt nr 2

Har tyvärr inte pluggat något sen jag kom hem från gymmet utan ist fokuserat på att förbereda mig inför Paris samt min dejt ikväll med mr J. Det känns inte så bra att jag inte fått något gjort alls men det känns iaf bra att jag vet exakt vad jag ska skriva om imorn.

Nu är det dags att sminka sig och bli lite fin inför kvällen.

// kärlek


Köttefresh haha

Har nu pluggat större delen av förmiddan och behöver en liten träningspaus innan lunch. Idag blir det köttfärssås med fullkornspasta.

Känner mig sjukt motiverad att plugga nu och det känns som att jag inte har mycket kvar fast min word count har gått ner efter att jag läst och gjort om min text flera gånger.

Oavsett om jag blir klar eller inte innan Paris så är jag stolt att jag gjort nåt och att jag nu bara har 3 uppsatser kvar att skriva haha.


Paris imorn

Vaknade med en känsla som är så underbar. Jag känner mig som ett barn dagen innan julafton och jag kunde inte behöva den här resan mer.

Det ska bli så skönt att träffa Rosanna och bara ha lite roligt. Imorgon kväll kommer jag dansa och dricka vin på nån bar i Paris och inte vara i Liverpool och när jag kommer hem då är det bara 2 veckor innan jag åker till Sverige.

// kärlek


Låååååång dag

Drama, drama, drama. Ingen roommate, ny roommate och sen ingen förändring alls. Idag har varit en sjukt lång dag och inte ens senaste avsnittet av gossip girl fick mig på bra humör under mina mörkaste timmer. Sen gick jag till gymmet och fick utlopp för min ledsenhet och därefter blev allt mycket bättre.

Har varit ganska produktiv och är nu uppe i 2400 ord så inte mycket kvar nu. Var tvungen att se gossip girl en gång till och blev då självklart på ännu bättre humör.

Nu ska jag gå och försöka sova. Imorn har jag en dejt med mr J igen. Ska verkligen bli roligt.

//kärlek


Emelies hunklista

Plats 5 på listan är en delad plats enbart för att dessa hunkar är så sjukt lika. Jag pratar om Henry Cavill och Alistair Cook. Henry Cavill är mest känd för sin roll som Charles Brandon i tvserien The Tudors men håller just nu på att spela in rollen som Superman. Har älskat honom sen han var med i Greven av Monte Cristo. Alistair Cook, kapten i englands cricket lag, är en nykomling på min lista. Vem sa att engelsmän inte kan vara snygga??!!

Alistair Cook
Henry Cavill
Plats 4 går till snyggingen Chris Evans mest känd för sina roller som Captain America och Fantastic 4.
Snyggar kropp får man leta efter.
Plats 3 går till en annan nykomling, Ed Westwick. What can I say, He is Chuck Bass!
Plats 2 går inte helt oväntat till min älskade Channing Tatum. Inte bara sjukt het men otroligt duktig på allt han gör och alla killar som kan dansa som Channing har en chans hos mig.
Plats 1 går självklart till Ryan Gosling som stal mitt hjärta som Noah i The Notebook. Otroligt duktig skådis och superhet. Vad mer kan man vilja ha?? mums!!

Ryan Gosling

Vaknade nyss ur världens underbaraste dröm. Ryan Gosling var min pojkvän och vi var hemma hos min kusin Cattis för att träffa familjen för första gången. Så typiskt att man har en underbar dröm och sen blir väckt av väckarklockan 

Ryan Gosling har alltid varit högst upp på min önskelista av Hollywoodhunkar så det är väl inte så konstigt att man drömmer om honom ibland 
Ska göra Emelies top 5 lista lite senare idag.

// kärlek
Ps. Nu är det bara 2 dar kvar tills torsdag är här och jag åker till Paris och Rosanna. Ds


Dumpad

Har alltid veta att engelsmän är helt opålitliga men visste inte att det även gällde gyminstruktörer haha.

Hade ju planerat ett pass med Barry på mitt gym men när jag kom dit så visade det sig att han inte jobbade och att vi hade bokat en tid helt i onödan. Ska man inte kunna lita på att någon håller sina löften längre? Från och med nu ska jag köra mitt eget race på gymmet och ingen mer Barry för mig haha.

//kärlek


Mike Swain

Nu hr jag precis kommit hem från mitt möte med min underbara lärare Mike. Han är en sån lärare som verkligen inspirerar och utmanar en. Vi diskuterade min dissertation och jag känner mig mycket klarare och mer införstådd med vad jag ska göra nu. Så nu återstår det bara att hitta tid till att skriva 4 uppsatser, 1 presentation och 1 tenta, jippi!!

Nu aka jag plugga några timmar innan mitt träningspass med Barry. Ska bli högst intressant att se hur det går.

// kärlek


Bakis + skola = noooooooo

God morgon!!
Ligger fortfarande i sängen eftersom jag är bakis och absolut inte orkar röra på mig efter gårdagens utflykt.

Va nog lite fullare än jag trodde jag var, för när klockan ringde vid 7 imorse kände jag mig fortfarande full. Tyvärr kan jag inte ha en slappodag för jag måste fortsätta med min change management uppsats och vid 1 har jag ett möte med min handläggare för min stora dissertation. Ska skriva om relationen mellan fotboll och media och har redan massa roliga saker planerade men det får ni veta mer om när de blir av :)

// kärlek


Dejten

Kom precis hem från min dejt med mr J och måste erkänna att jag verkligen hade en underbar kväll. Vi gick först och åt middag och sen tog vi lite drinkar innan han följde mig hem. Kanske blev en kyss eller två men men... Vi ska ses igen på onsdag och då blir det thai eller indiskt så vi får se då om det är en potentiell romans eller inte. Nu är det dags att sova men håller er uppdaterade om mr J.

// kärlek


Sms??

Hur svårt kan det vara att svara på ett sms? J som jag ska ha min dejt med idag skickade mig vid 2 tiden ett sms och frågade om vi fortfarande ska ses idag.

Det här är det första mess han skickat sen i torsdags så jag hade god lust att säga att jag redan hade gjort andra planer men eftersom jag är hemma uttråkad så sa jag ju självklart ja.

Men nu har det gått 2 timmar sen jag svarade och han har fortfarande inte svarat. Jag förstår verkligen inte!! Han vill ju ses men vad är hans problem med att inte svara på sms??? Finns det någon kille som kan förklara detta för mig? Får se om den här dejten blir av överhuvudtaget. Så här jobbigt ska det inte vara!!


Ingen motivation

Nu har jag slösat flera timmar framför datorn med att titta på topshop, river Island, Zara och massa andra hemsidor men inte pluggat ett shit.

Så nu ska jag äta lite lunch, chèvresallad och sen ska jag fan ta tag i det här. Om jag kan göra ca 1000 ord idag borde jag hinna tills på torsdag. Damn it va seg jag är!!


Ny dag

God morgon! Sitter framför datan och har svårt att hitta motivationen till att plugga. Behöver verkligen vara klar med det här arbetet innan jag åker för att ligga bra i tiden med mina andra arbeten. Antar att det inte finna något annat att göra än att ta tag i det.

Idag är det meningen att jag ska gå på dejt med J men eftersom han inte hört av sig ännu så vet jag inte om det blir av. Håller er uppdaterade.

/ kärlek


Etsu

Har nyss kommit hem från puben där jag tittat på Liverpoolmatchen. Fy fan va frustrerande det är när de spelar så jävla mycket bättre än motståndarna och bollen ändå inte vill in. 1-1 blev resultatet men det kunde blivit 8-1 med alla chanser vi hade.

Nu ska jag titta på xfactor uk och äta min underbara sushimiddag som jag tycker att jag har gjort mig förtjänt av med all min hårda träning den här veckan. Nästa vecka ska bli ännu mer träning och mindre socker för min del, iaf tills Paris, där jag ska njuta och ha det underbart med Rosanna.

// kärlek


Nivå 10

Just nu är jag sjukt stolt över mig själv. Har precis tränat klart och i går mådde jag inte så bra och orkade knappt hälften av vad jag brukar orka men idag kände jag mig mycket bättre.

Precis när jag ställde mig på crossen kom Barry förbi och höjde min nivå till 10 ist för 9 och jag har bara senaste veckan höjt från 8 till 9 så jag trodde aldrig att jag skulle klara det i 35 min, men det gjorde jag och nu är jag så sjukt glad och stolt!

Nu kanske ni undrar vem Barry är. Han är PT på mitt gym och är jättetrevlig. Vi har en liten flirt på g så jag kunde ju inte sänka till nivå 9 när han var kvar i gymmet. På måndag har jag bokat in ett möte med Barry för att lägga upp ett program så jag kan gå ner lite tills jul. Ska bli kul att se vad han hittar på åt mig.

// kärlek


To Fortum or not to Fortum, that is the question?

Vem kunde tro att byta elbolag var så jobbigt. Som tur var har jag Alessandra som hjälper mig med sånt här. Nu måste jag bara ta reda på hur mycket jag förbrukade förra året. Vad det än blir så blir det inte Fortum eftersom de enligt Aless bara lurar alla kunder och är allmänt dåliga. Vad skulle jg göra utan dig Zannini?? Dags att gå till gymmet!

Lite bilder från när jag och Aless var i sefton park i sommras och från vår Michelinrestaurang i Paris i september.
// kärlek


Nya örhängen

Idag köpte jag de fina örhängena som jag försökte köpa för några dagar sen. Har lagt upp en bild på dem och på de fina guld ringarna jag köpt till Rosanna.

// kärlek


Event Management

OMG va tråkigt, min lärare är som J.D scrubs. Han pratar men man ser att han försvinner iväg från ämnet och in i sin egen värld medan han tittar upp i taket. haha rätt komiskt men efter 3 år har man vant sig.


Time for university

Nu har jag ätit lunch, blev gårdagens risotto igen. Ska börja min nya diet ikväll som jag ska gå på ett tag framöver. Mitt mål är att gå ner 10kg till april så om jag kan gå ner 3-4 tills jul så blir jag jätteglad.

Nu är det dags att gå till uni och sen till gymmet. Längtar redan :) här är en bild på mig och min LILLASYSTER som vi tog i Portugal. Saknar dig bajsen!

// kärlek


Ingen sovmorgon

På fredagar har jag sovmorgon men idag bestämde jag mig för att gå upp tidigt och plugga innan skolan och få lite gjort på min uppsats. Har hittills skrivit ca 600 av 3000 ord så om jag ska bli klar innan Paris på torsdag så måste jag skynda på lite. Hoppas jag kan få ihop till ca 1000 ord idag så blir jag glad.

// kärlek


Xfactor USA

Nu är jag trött på att plugga. Mådde dåligt hela förmiddagen men sen pratade jag med mamma och blev på mycket bättre humör och hon använde nån typ av omvänd psykologi på mig för hon sa att jag skulle slappa och att det var okej och efter vi pratade blev jag jättetaggad och var superproduktiv. Jag skrev inte så mycket men känner mig mer organiserad.

Så efter en massa plugg ska jag nu njuta av xfactor. Hittills är min favvo Melanie Amaro.


Den trasiga sängen!

Ja historien om den trasiga sängen är inte så spännande som man skulle vilja.

Personen som tog sönder min säng är "J" som är en kille jag lärt känna via min jitsu. Vi hade en jättemysig kväll och jag hoppas det blir många fler. Borde säker inte skriva så eftersom det med min otur kommer bli jinxat då och aldrig hända men som jag alltid brukar säga, "if it's meant to be, it's meant to be".

Vi har messat lite fram och tillbaka och jag vet att han är intresserad men av någon anledning så verkar dagens män vilja att vi kvinnor ska ta initiativet eftersom han inte frågar om vi ska ses.

Som den moderna kvinna jag är är jag inte mycket för att spela spelet och vill helst slippa allt trams. Du gillar mig, jag gillar dig, kom så går vi ut. Men det funkar ju aldrig så.

Så min fråga till er är, och kommentera gärna eftersom jag verkligen behöver råd: ska man fråga själv eller ska man vänta på att han gör det?

// kärlek


We don't need no education!

Blev ingen skola idag. Jag mådde så sjukt dåligt så jag gick och la mig igen och sov till halv 12 vilket verkligen var underbart för nu känner jag mig genast bättre. Ska gå och äta lite lunch nu och sen blir det change management hela dan. Måste bli klar med den här uppsatsen innan Paris.

// kärlek


Mardröm

God morgon! Har knappt sovit en blund inatt. Vaknade av en hemsk mardröm och tvingade mig själv att vara vaken för jag var så rädd att somna igen. Verkligen obehagligt! Och så fort jag inte sover bra så vaknar jag och känner mig som att en ångvält har kört över mig. Aja, dags att gå till skolan.

// kärlek


Upprättelse

Har precis kommit tillbaka från gymmet vilket känns underbart efter att jag tryckte i mig massa skräpmat tidigare. Kvällens middag blir grönsakswok.

Va på primark tidigare. De har redan börjat med julsakerna vilket konstigt nog fick mig att bli glad tänker alltid på min lillas syster Sarah aka bajsen när jag tänker på julen.

Hittade ingen pyjamas jag gillade men en jättefin kjol och ett par nya skinnhandskar. Tanten i kassan glömde ett par jättefina örhängen i min korg också så nu måste jag gå tillbaka och försöka köpa dem igen haha.

Har fått lite frågor om hur min säng gick sönder haha, men det får ni svar på imorn. En liten bild på min nya säng kommer här.

// kärlek


Ångesten!

Har nyss kommit tillbaka från skolan. Ännu en förlorad timme jag aldrig kan få tillbaka.

På vägen dit såg jag en regnbåge. Jag stannade på m&s för att köpa en god sallad så jag kunde sitta i skolan och äta och sen plugga men dum som jag är så glömde jag att ta plastbestick. Som alla andra frossätare tog jag detta som ett tecken att jag skulle köpa den där big macken som jag velat ha i en vecka och nu när jag tryckt i mig den har jag inte bara ångest men också väldigt ont i magen. så nu får det räcka med snabb mat för mig, iaf tills jag kommer till Paris :)


Chez Janou

God morgon! 3dje natten i rad där jag vaknat och behövt lägga på mig en filt för att det varit så kallt. Hösten är verkligen här så idag bär det va till Primark för att investera i en pyjamas och kanske en liten present till Rosanna också ;) Imorgon är det bara en vecka tills jag åker till Paris för att hälsa på underbara Rosanna och vi har tittat lite på roliga restauranger att gå till. Erica som Rosanna bor med har även hon sina vänner på besök så vi blir ett stort tjejgäng vilket kommer bli hur kul som helst.Vi har bokat en superbra restaurang för fredag kväll och nu har Rosanna tipsat mig om en annan restaurang som heter Chez Janou. Deras hemsida var verkligen jättefin och maten låter underbar. Kolla vad ni tycker (hoppas ni pratar franska bara haha) http://www.chezjanou.com/ Nu ska jag göra mig klar fast jag kommer missa min första föreläsning för att jag läste fel på schemat och trodde vi började 10 fast vi börjar 9. Inte så kul start på dagen men man får göra det bästa av det. // Kärlek

Lathet

Lat är ett ord som beskriver mig väldigt bra. Jag är väldigt effektiv när jag måste vara det men jag orkar inte plugga.

Har bara varit hemma hela dan förutom när jag gick och tränade. "crossen" är min nya bästa vän.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta nya friska tag imorn och försöka plugga när jag är i skola.

//kärlek


Kärlek


Gossip girl


Gossip girl

Jag är kär! Tänk att man kan bli så uppslukad, längta, känna lycka över något så simpelt. Varje dag längtar jag och drömmer om vad som ska hända härnäst och om det ska bli som jag hoppas. Gossip Girl, jag älskar dig. Men mest av allt älskar jag Chuck Bass, jag älskar hur han älskar Blair. Det måste bli bli Chuck & Blair!

Snart dags att gå till gymmet. Dagens lunch: chevré sallad, mums.

// kärlek


Frukost

God morgon! England ligger ju 1 timme efter så här är kl 10 och jag har fått en skön sovmorgon på min lediga dag.

Igår var jag uppe sent och målade. Något jag ofta gör när jag har något speciellt jag oroar mig över. I vanliga fall målar jag abstrakta saker eftersom jag egentligen inte kan måla men nu försökte jag mig på något annat. När jag och Alessandra var i Paris i september köpte hon en målning som jag älskade och som jag nu försökte mig på. Var dock svårare än jag trodde men här är resultatet (dock inte färdigt ännu).

Nu ska jag äta min goda frukost bestående av soya yoggi med banan och aprikos och dricka te ur min favorit liverpool kopp. Sen väntar en dag av uppsatsskrivning, jippi :(

// kärlek


Tränat

Har precis kommit hem från gymmet och sitter nu och äter jättegod dragonkyckling med broccoli som Kim har lärt mig att laga.

Träningen gick jättebra idag. 35 min på crossen och 20 på cykeln. Sen blev det massa armhävningar och sit ups så nu kan jag slappa resten av kvällen med gott samvete eftersom jag både har tränat och skrivit 300 ord på min change management uppsats :)

Lite bilder också: min middag, min utsikt från mitt rum och min säng som mystiskt gick sönder i torsdag haha ;)

// kärlek


Corporate social responsibility

God morgon! Tidig start på dagen idag. Klockan ringde vid 7 eftersom min första lektion CSR började kl 9. Så här ser min föreläsningssal ut.


Ny blogg!

Hej allihopa!

 

Här kommer min nya blogg. Jag är ju inte så bra på att blogga men jag lovade Rosanna att jag skulle börja igen när jag fick internet så att vi kan hålla koll på varandra när hon är i Paris och jag är här, så det här inlägget är för dig.

 

Idag har jag varit sjukt bakis. Igår kväll gick jag ut med Paula aka Mags från min klass. Vi började med att kolla på Xfactor (Janet är min favvo, hon är så bra) och sen gick vi ut och träffade massa roliga människor som vi hängde med hela kvällen.

 

Jag var alldeles för bakis för att träna idag men jag åt iaf nyttigt. Lunch, falaffel med hemma gjord tzatziki och sallad och middag blev en varm getost sallad med rödbetor och honungsvinegrette.

 

Just nu finns det en låt som jag lyssnar på hela tiden som verkligen gör mig glad så jag delar med mig av den till er och hoppas ni blir lika glada som jag. Joshua Radin - Vegetable Car http://www.youtube.com/watch?v=6oPdGJA13rA

 

 

Dagens middag 

Jag och Mags     

 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0