Bada

Ligger i badet nu och skriver lite. Behövde en paus från mitt arbete för jag är så trött på att plugga. Ska bli underbart att komma hem till Sverige och vara hemma ett tag. Vill bara vara klar med skolan nu. Jag saknar alla mina vänner och min familj för mycket när jag är här.


...

Så vad tycker ni om min nya sida??? Tacky??? Ni får gärna kommentera, det är helt okej! Nu har jag pluggat ett bra tag med undantag för massa pauser så klart och är nästan klar med mitt arbete nu. Har ätit middag med Paula som jag har pluggat med hela dagen. Bara lite till nu och sen ska jag ta ett långt varmt bad och förhoppningsvis må lite bättre. Imorgon ska jag spendera dagen på biblioteket och skriva klart mina arbeten. Hade varit där idag om inte hela England hade strejkat idag och vårt bibliotek inte var stängt.

Ny blogg!

Blev just jättetrött på hur tråkig och steril min blogg ser ut så nu blir det ett annat tema en liten stund. Lite fjårtisvarning men det ger mig iallafall något att drömma om. Dags att fortsätta plugga, blääää

Mår skit

Ush nu mår jag verkligen inte bra. Mina ögonlock är så tunga och jag kan inte tänka klart. Vill bara krypa ner i sängen men tyvärr går ju inte det om jag ska hinna bli klar med mitt arbete. Ush, ush, ush va jobbigt det är att vara snorig!


Klänning

Eftersom ingen berättade vad de tyckte om min klänning igår så fick jag gå på det ända rådet jag fick (av min syster) och lämnade tillbaka klänningen. Hennes motivation var att mina tuttar är för stora och att en sån klänning inte passar mig och det suger. =(

Plugga igen

Nu sitter jag framför datan och har gett mig fan på att jag ska skriva klart mitt event arbete idag så att jag kan åka till biblioteket och lämna in det och sen börja samla fakta till min CSR presentaton. Har tyvärr också vaknat och känner mig dunderförkyld vilket suger. Jag har kännt mig krasslig och haft ont i halsen i en vecka fast det har inte riktigt brutit ut förrän nu. Ska snart äta lite lunch innan jag tar tag i pluggandet och slutar tramsa runt på internet.
Ps. Idag är en riktigt bra dag, har lyckats fixa intervjuer med två stora fotbollsprofiler inför min dissertation och jag kunde inte vara gladare. ds. 
// Kärlek

Fuck it!!

Fy fan va sugit. Har just spenderat 20 min på att skriva om helgens upptåg och så försvinner spårlöst hela min text när jag publicerar mitt inlägg. Jävla skit!! God natt!!

// kärlek


Helgen som gått


Behålla eller ej??

Vad tycker ni? Ska jag behålla eller skicka tillbaka denna underbara klänning. Den är jättesnygg framifrån men skärningen gör att brösten ser konstiga ut från sidan. Ok eller ej??


Alessandra

Min undrebara Aless vill ha en uppdatering men eftersom jag suttit i skolan och pluggat hela dagen har jag inte hunnit skriva nagon annu. Biblioteket stanger kl 11 ikvall sa min uppdatering kommer lite senare. Vet att det ar for sent for dig pums men da har du nat att lasa imorn iallafall :) love you! // love

Ensam igen

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har haft en underbar helg med familjen så jag har helt enkelt inte haft tid att skriva i bloggen men imorgon kommer en full uppdatering. God natt!

// kärlek


pr suger

Igår hade jag en väldigt oproduktiv dag sett från ett universitetsperspektiv. Jag pluggade inte och gjorde inget annat heller. Idag har jag varit betydligt duktigare. Började med att städa huset eftersom Emma idag officiellt har flyttat ut och tömt sitt rum. Sedan dess har jag suttit och pluggat och om jag lägger på ett kol borde jag bli klar med den här dumma uppsatsen om några timmar. Sen ska jag gå och köpa sushi som jag har haft en craving för i ca 5 dar och sen ska jag ta ett varmt och välbehövt bad i mitt nya rena badkar.

Tack!

Det finns inte mycket annat än TACK jag kan säga till alla underbara människor som gjorde min födelsedag så speciell. Mer än 100 av mina vänner grattade mig på facebook, jag fick blommor och en ballong av min familj och sen kom mina vänner och åt middag hos mig och vi hade en jättemysigt kväll. Jag är verkligen lyckligt lottad att ha så många fina människor i mitt liv.

// kärlek


Blommor

Fick precis blombud från mamma, pappa, Sarah, Rosanna och Benny! En jättefin bukett, en rolig ballong och choklad! Tack så mycket. Jag älskar er!

// kärlek


min födelsedag

Idag fyller jag år och tyvärr mår jag inte bättre för det. Har nog inte feber längre men ont i halsen har jag. Känns typ som att ha svalt ett rakblad. Har fått massa fina kommentarer på Facebook från alla vänner vilket självklart värmer när man sitter fast uttåkad i sin lägenhet. Ikväll är det meningen att Paula, Jenna och Lauren ska komma och äta middag hos mig men jag tror inte jag orkar laga middag. Pizza idag igen? Oavsett så måste jag tyvärr börja plugga nu om jag ska hinna bli klar med alla mina saker.
// kärlek

Skakis

Just nu är jag så trött så ögonen gå i kors. Jag har pluggat hela dagen och kommit väldigt långt på mitt arbete. Jag är inte helt klar men på väldigt god väg. Jag har nyss beställt en pizza för jag fryser för mycket för att gå ut och när den kommer så ger jag upp pluggandet för dagen. Då har jag pluggat i ca 7 timmat vilket jag tycker får räcka när man är sjuk. Imorgon är det min födelsedag och det är inte så roligt att jag kommer vara sjuk så jag hoppas att jag vaknar frisk och kry imorn så att jag kan få en bra födelsedag!
// Kärlek

Duktig

Just nu känner jag mig väldigt duktig. Har pluggat non-stop i 3 timmar nu och börjar tro på att jag kan få mitt pr arbete klart idag. Måste lägga till lite teorier bara men annars är jag så gott som klar. Måste ju självklart strukturera allt lite bättre men det känns bra. Jag mår sjukt illa efter att ha tagit hostmedicin och känner mig helt säkt men jag känner mig iaf duktig.

Sjuk

Ush, jag mår inte alls bra just nu. Hade ont i halsen igår kväll och mådde ännu sämre när jag vaknade imorse. Tror att jag har feber också för jag fryser jättemycket och är skakig i hela kroppen. Tyvärr har skolan inget överseende med att man är sjuk och födelsedagar kan inte bara flytas för att man blir dålig och det suger. Helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen och bara somna men jag måste plugga, så min plan är att ge allt jag har idag så att jag förhoppningsvis blir klar med båda mina två arbeten så att jag kan få vila både imorn och på torsdag. Inte riktigt hur jag hade planerat att spendera min födelsedag men vad ska man göra. Är hellre frisk till helgen så att jag kan ha roligt när världens bästa syster kommer och hälsar på mig!!!

Grattis mamma och pappa

Grattis på bröllopsdagen mamma och pappa! Idag har mina föräldrar varit gifta i 25 år och för er som kan räkna så betyder det att jag kom till lite innan dess ;) jag önskar er all lycka och kärlek och hoppas ni får 25 år till av vänskap och kärlek!

// kärlek


Ont i halsen

NU kastar jag in handuken för kvällen. Har organiserat mina arbeten och skrivit hela eftermiddagen och även fast jag inte kom upp i så många ord som jag hade önskat så vet jag precis vad jag ska göra imorgon och det känns jättebra. Nu vill jag bara gå och sova eftersom jag känt mig helt sänkt hela kvällen. Hoppas jag inte vaknar sjuk imorgon!
// Kärlek

Helt sänkt

Kom för ett tag sen hem från gymmet och har sedan dess varit helt sänkt. Känns som att jag håller på att bli sjuk för jag är helt slut i kroppen och det tog verkligen emot på gymmet idag. Ska försöka skriva lite på mina arbeten nu så att jag kan gå och lägga mig tidigare idag. Behöver nog sova lite!

Motivationen håller i sig

Idag är återigen en bra dag. Blev väckt av världens bästa lillasyster kl 7 imorse för att hon hade hittat mina kläder från Versace för H&M i online butiken. Tyvärr fanns inte den fina silverklänningen som jag helst ville ha men dessa plagg har det blivit so far. Den gula klänningen och kjolen kommer i början av den här veckan och de andra två klänningarna i början av nästa vecka. Nu får jag bara hålla tummarna och hoppas att allt passar och ser lika snyggt ut på.
Min motivation att plugga är också sjukt hög så jag har redan börjat plugga. I normala fall så brukar jag inte börja plugga förrän på eftermiddagen men jag har redan skrivit 150 ord och mer ska det bli innan jag går till gymmet om en halvtimme. Mitt mål är att skriva 500 ord på min Event uppsats samt 500 ord på min Pr uppsats och om kvällen är riktigt lyckad så kanske jag kan skriva 500 ord till på någon av dem =)

Underbar dag

Det är så härligt när man har en sån här dag. Jag har tagit det lugnt och inte känt mig stressad. Jag har gjort allt jag skulle och hunnit träna också vilket kändes underbart. Har insett att min stress verkligen ökar när jag inte tränar så från och med nu ska jag absolut inte låta bli att träna även fast jag är stressad.

Jag har känt mig motiverad hela dagen vilket med största sannolikhet är varför jag inte kände mig stressad fast jag inte började plugga förrän kl 7. Jag visste att jag skulle få ihop massa text och det fick jag verkligen. Mitt mål varje dag är 500 ord så idag behövde jag göra 1000 eftersom jag sket i att plugga igår men nu när jag går och lägger mig kan jag stolt säga att jag har skrivit 1650 ord :) det känns verkligen underbart och jag kan återigen känna hopp om att jag kommer få dessa två helvetesarbeten klara innan fredag. Underbart att somna lycklig. God natt!

// kärlek


1-2

Slutsignalen har precis gått och Liverpool har besegrat Chelsea. De spelade helt underbart idag men jag måste erkänna att jag var lite orolig i andra halvlek. Som tur var skärpte de till sig och Glen Johnson bjöd på ett riktigt klassmål. Nu ska jag börja plugga och för första gången på ca 1 vecka känner jag mig motiverad. Ikväll ska jag skriva tills jag har kramp i fingrarna. Underbart!!!

Slappo Söndag

Hittills har den här dagen varit en bra dag och jag har nyss kommit hem från gymmet, käkat lite, satt grytan på spisen och ligger nu i soffan och kollar på Chelsea vs Liverpool. Vad har chelseas målvakt på sig egentligen? Väldigt läskigt.

Aja, ska kolla klart på matchen och sen ska jag spendera kvällen med att plugga. Mitt mål är att skriva minst 1000 ord på mitt event arbete och 200 på mitt pr arbete. Kommer sitta uppe tills det är gjort och imorn ska jag skriva 1000 ord till. Det här ska fan gå bra och jag ska inte behöva ha ångest i helgen när jag får finbesök.


5 dagar kvar

Tog en liten sovmorgon idag eftersom jag misstänker att min brist på sömn den senaste tiden inte hjälper mig när jag ska plugga. Det var jätteskönt att få sova ut och jag känner mig mycket mer motiverad idag.

Har ganska många saker på dagens "att göra lista" men plugga är nummer 1. Ska också gå och träna, tvätta, laga en gryta och titta på Liverpoolmatch. Så nu är det dags att gå upp och äta lite frukost och sen börja plugga.

// kärlek


Dålig dag

Jag borde tycka att det här är en bra dag men det kan jag inte. Jag har inte pluggat något alls och har totalt tappat motivationen. Just nu bryr jag mig inte om vilket betyg jag får. Bara jag blir godkänd så är jag nöjd just nu. Imorgon ska jag ta nya tag och börja skriva på mitt arbete och göra det bra. God natt!

// kärlek


Magnet

Igår kväll/natt var verkligen jätteroligt. Det kom tyvärr inte så mycket människor som vi hade hoppast men kvällen var sjukt lyckad. Jag var på underbart humör och träffade så många fina och roliga människor. Jag träffade en jätte söt kille igår också. Ross heter han och skulle kunna vara tvilling med den här snyggingen

Tyvärr hade han inte den frisyren utan såg ut exak så här vilket verkligen inte är så illa det heller ;)
Vad som kommer hända med mr R återstår att se och med största sannorlikhet kommer vi aldrig ses igen (haha, har bara mig själv att skylla för det) men det var en fantastisk kväll och jag ångrar inget. Men det vore roligt att ses igen  eftersom vi verkligen hade kul tillsammans.

Children in need

I England pågår just nu en jättestor välgörenhetskampanj för Children in need. Ett av våra skolarbeten är att delta i och bevaka ett event så just nu gör jag mig iordning för att gå till Magnet som är en hip hop klubb där vårt event för CIN kommer hållas. Jag ska både jobba och bara delta så det ska bli jättekul att komma ut och träffa lite folk och göra det för en bra sak. Hoppas att det blir en rolig kväll och att folk är på ett givmilt humör.

// kärlek


Inget gym

När klockan ringde 7:30 i morse sa min kropp bara nej, så det blev sovmorgon iaf så nu får jag planera om min dag lite. Nu blir det frukost och sen ska jag ta en lång skön dusch innan jag går till skolan. Det får bli träning på lördag och söndag ist. Ush det känns inte alls bra.


Sova

Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite ur Shantaram, min favorit bok (och ja Aless, jag läser den igen) haha. Hade hoppats att jag skulle göra bättre ifrån mig idag än jag gjorde men tyvärr uteblev min motivation som vanligt och inte gick jag och tränade heller. Kommer nog inte hinna gå till gymmet så mycket den närmsta tiden eftersom jag måste prioritera skolan men jag ska försöka iaf.

För alla svenska studenter är det här med att räkna ord lite lågstadievarning men i england är det så man gör så när jag skriver ett arbete så ska de ofta ligga på ca 3000 ord vilket är ca 10 A4. Idag fick jag ihop ca 700 ord ren text och ca 300 ord av blaj och så hade jag redan 500 sen tidigare så jag avslutade på ca 1500 vilket ändå känns ganska skönt. Eftersom jag inte gick och tränade idag ska jag strunta i min sovmorgon imorn och gå till gymmet tidigt :) känns underbart att bli så ledsen av att inte få gå. Jag har längtat så länge efter att känna så. God natt!

// kärlek


Motivationen uteblir

Just nu går det så trögt att jag vill gråta. Jag måste, och då menar jag måste på riktigt, skriva minst 1300 ord ikväll för att bli klar med det här arbetet innan lördag eftersom jag inte kommer hinna plugga något imorgon. Skulle ha pluggat imorn men inför min event uppsats så måste vi gå på ett event och mitt är imorgon. Det är en välgörenhetskväll för Children in Need och kommer hållas på en hip hop klubb i stan. Jag ska hjälpa till att stå i dörren samt att sälja biljetter under dagen så jag kommer inte alls ha tid att plugga imorgon. Realistiskt så behöver jag komma upp i ca 1500 ord innan kvällen är slut så jag kommer inte ens hinna gå till gymmet vilket får mig att må ännu sämre. Aja, tillbaka till helvetet nu. bläääää

No Versace so far

Har krigat med h&ms hemsida hela morgonen i mina desperata försök att gå tag i Versaces kollektion för h&m men hela hemsidan har legat nere. Jag har sett 4 klänningar jag verkligen vill ha så nu efter mm lektion ska jag gå till butiken ist och hoppas på bättre lycka där. Misstänker dock att allt redan är slut men man kan ju alltid hoppas :)

// kärlek


Sovdags

Nu har jag pluggat största delen av eftermiddagen och tillslut fått ihop 600 ord. Det är inte så mycket men en början iaf. Om jag gör 700 ord om dagen så borde jag bli klar tills på lördag. Är jobbigt att känna sig stressad hel tiden. Man blir så trött i huvudet av det. Anyway, dags att sova nu. God natt!

// kärlek


Plugg och ännu mera plugg

Gick och tränade efter skolan och det gick mycket bättre än igår. Har sedan dess suttit framför datan och "pluggat", dvs kollat runt på nätet, dock efter referenser till mitt arbete vilket iofs kan klassas som att plugga men har totalt bara fått ihop 500 ynka ord på 2 dagar. Jag är så trött att ögonen går i kors men måste plugga iaf 1 timme till innan jag kan kasta in handduken.

Idag är det en vecka tills jag blir 26år gammal. Jag misstänker att jag kommer att vara ensam iår igen vilket suger men på fredagen får jag finbesök så jag får nog fira då ist. Aless håller just nu på att smsreta mig med att säga att jag ska få nåt speciellt men hon vill inte säga vad och eftersom jag är nyfiken i en strut så vill jag ju bara veta ännu mer nu. Dumma Aless ;) !!

// kärlek


Pr planning

God morgon! Sitter redan på min första lektion och det är alldeles för tidigt att vara vaken nu. Jag har totalt kommit ur mitt sköna flow av att somna tidigt och gå upp tidigt. Tror det var efter Paris eftersom vi var vakna så sent varje kväll och sen har jag bara inte kunnat komma in i samma flow.

Igår kväll fortsatte jag att plugga och fick en ganska bra grund men har verkligen så mycket jobb att göra. Hela den här veckan kommer jag fokusera på mitt pr arbete och det måste vara klart på lördag och sen ska jag börja på mitt event arbete som måste vara klart på fredagen efter. Ush, jag blir trött bara av att tänka på det. Kommer inte ha något kul de närmsta veckorna :(


Helgens bilder


Helgen som gått

Fredag:
Landade jättesent på skavsta och åkte direkt till berns och mötte Bajsen, Rosanna, Torsta och Oggi och hade en sjukt rolig kväll.

Lördag: fick bara några få timmars sömn innan det var dags att möta Jossan och bajsen i centrum för frukost/lunch. Det var mycket trevligt och jag hade köpt lite kläder till bebisen som inte har kommit ännu. Sen gick jag och bajsen hem och färgade mitt hå och sen åkte vi med pappa och hälsade på Cattis och Josè. Sen blev det mysig familjemiddag innan vi gick hem till bajsen och drack vin och snacka skit, en typisk tjejkväll helt enkelt. Sen åkte jag in till stan och mötte Alessandra på berns.

Söndag: återigen ingen sömn och åter igen var det självförvållat :) dagen började med ett besök hos Bodil på sjukhuset som har brutit axeln. Sen åkte vi till Clarion för en familjebrunch med Aless. Sen umgicks jag och Aless resten av dan och gick på bio och såg The lady. Den var jättebra!!!

Måndag: umgicks med pappa hela dagen, åt lunch tillsammans och spelade kort tills han körde mig till bussen. När jag kom hem spenderade jag kvällen med att plugga och packa up.

Tisdag: Idag har jag tränat och sen pluggat hela dagen. Fått ganska mycket uträttat men hade velat ha mer gjort men kvällen är ju inte över än så förhoppningsvis kommer jag kunna få ihop iaf 500 ord på min pr uppsats. Just nu har jag tagit en paus för att kolla på England vs Sverige men tyvärr ligger vi under just nu. De spelar bra och de har alla chanser att göra mål så det vore ju hemskt synd att bryta en 43 årig suite. Helgens bilder ville inte laddas upp här så de kommer i nästa inlägg.

// kärlek


Hemma igen

Nu har jag kommit hem från min helg i Sverige och jag ska precis gå och sova så imorn ska jag berätta precis vad jag har gjort. // kärlek

Bra humör

Sitter just nu i skolan och är på riktigt bra humör. Laura i min klass är verkligen sjukt skärpt och superrolig och jag kunde inte vara på bättre humör. Jag har varit väldigt mogen och ritat på Tims arm också, bevis på hur intressant Keith är som föreläsare haha. Bara några timmar kvar tills jag får åka hem nu och jag längtar. Missar tyvärr Danmark vs Sverige men det är det värt.

Imorn ska jag möta Josefin och äta lunch. Det ska bli jättemysigt att ses och att få se hennes gravidmage. Hon är den första av mina nära vänner att gå barn så det ska bli kul att skämma bort lillen när den kommer. Sen ska jag gå lite i affärer och sen ska jag umgås med min syster och det är det jag längtar efter mest.

// kärlek


underbar dag

Idag får jag åka hem. jippiiiiiiiiiiiiiiii!! Ord kan inte beskriva hur lyckliga jag är. Det ända som står i vägen nu är 2 lektioner i skolan och en taxiresa till flygplatsen. Tänkte jag skulle slippa kriga på bussen när jag har en så stor väska att släpa på. Jag landar ganska sent på skavsta ikväll så då tar jag bussen direkt till stan och möter tjejerna (inklusive Torsta och Oggi såklart) på Berns för massa drinkar. Å ska bli så fantastiskt att bara krama alla och vara hemma! Och vi ska inte tala om hur mycket jag har saknat svenska män som är 100% snyggare än engelsmän. Visst kan man finna guldkorn här också men tyvärr är alla engelsmän otrogna knarkare. Haha, aja dags att gå i skolan! // Kärlek

Dan före dopparedan

Känslan av att det är imorgon som jag får åka hem kan bäst liknas vid hur ett barn känner kvällen innan julafton. Det pirrar i hela kroppen och även om helgen skulle bli ett totalt fiasko så kommer det vara tillsammans med de människor jag älskar mest.

Jag har totalt struntat i att plugga det senaste 2 dagarna. Jag va dock lite duktig och hämtade böcker så att jag kan ta tag i det när jag kommer hem. Och så har jag ju packat och tvättat. Men nu är det dags att krypa ner i en säng med nytvättade lakan. Det måste vara en av de mest underbara känslor som finns. Tror att det är därför jag älskar att bo på hotell så mycket.

// kärlek


Illamående

Ush jag mår jätteilla. Jag kom hem från gymmet och åt middag och jag vet inte om jag åt något dåligt för jag började må så illa att jag var tvungen att sätta mig ner i duschen. Nu har jag lagt mig på soffan för att titta på xfactor USA och sen ska jag föna håret och packa min väska för imorgon åker jag hem!! Jippi!


Lunch

Kom nyss hem från lunch med Beth. Det var inte så nyttigt men jättegott! Snart dags att gå till gymmet men tills dess ska jag titta på Green Lantern. Ikväll blir det plugg, har hämtat hem massa böcker från biblioteket så jag kommer ha händerna fulla.


Top Chef

En ny säsong av Top Chef är ute nu och idag las det senaste avsnittet upp på nätet. Därför gick mina planer om att gå upp tidigt och åka till universitetet i kras så nu ska jag röra mig dit och möta Beth för lunch och sen blir det plugg istället. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men förhoppningsvis kan jag få lite gjort idag.

1 dag kvar

Nu är det bara 1 dag kvar tills jag åker hem och jag kunde inte längta mer. Vill bara att dagen ska gå nu så jag ska ta mig till universitetet och plugga där tills det är dags att möta Beth för lunch på tokyou. Vi skulle ha gått förra veckan men de hade stängt så vi gick på soul café istället.

Sen ska jag gå tillbaka till universitetet och plugga tills det är dags för gymmet vid 4 tiden. Jag skulle haft en dejt ikväll med mr A men han var tvungen att hjälpa sin farmor med nåt idag så vi ska ses nästa vecka ist. Tråkigt men vad ska man göra :(

// kärlek


underbar film

Nu har jag sett klart the notebook och ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar den här filmen. Det är verkligen den bästa kärleksfilmen som någonsin gjorts och om jag inte kan få kärlek som den så vill jag inte ha kärlek alls!

The notebook

Inget idag har fått mig på bra humör förrän jag satte på The notebook. Dagen jag hittar någon som älskar mig som Noah älskar Allie då har jag hittat the one! If you're a bird, I'm a bird.

// kärlek


He's just not that into you

He's just not that into you måste vara en av de bästa filmer jag sett. Inte för att det är en speciellt bra film i sig men för att budskapet är så bra. Det var ett tag sen jag såg den och jag behövde bli påmind om att inte ta skit från killar.

Filmen säger i princip att om en kille behandlar dig som skit så är det för att han genuint inte bryr sig och det spelar ingen roll om han säger massa fina saker för om han inte behandlar dig så så är det för att han inte bryr sig. Filmen säger också att om en kille inte ringer dig så är det för att han inte vill ringa dig. Så från och med nu så ska jag leva mitt liv efter den här filmen. Om jag träffar en kille ska jag aldrig mer kompromissa med mig mig själv och svälja min stolthet. Så om han inte ringer så är det för att han inte vill ringa och då är han ändå inte värd mig!


Ensam

Nu är jag verkligen ensam. Jag hittar inte inspirationen att göra något idag. Vet att jag måste börja komma igång med mina skolarbeten om jag ska hinna bli klar på några veckor och ju mer jag stressar desto mer omotiverad blir jag.

Jag har massa saker som ska göras men jag vill inte göra nåt alls. Jag vill bara att det ska vara fredag nu så att jag kan få komma hem.


God morgon?

Vaknade nyss och det är inte en dålig dag men inte en bra dag heller. Vet att jag kommer försöka vara så produktiv som möjligt men har en konstig känsla i kroppen. Vet inte riktigt vad det är, kanske ensamhet? Jo det är det nog.

Ska ju åka hem till Sverige på fredag och det ska bli så underbart och skönt att träffa alla. Och imorgon ska jag gå på en riktig dejt med mr A. Vi ska gå och äta middag på San Carlo som är en jättebra italiensk restaurang. Men jag har inga planer alls idag och det känns lite trist. Vet att jag ska plugga och träna såklart (jag gör ju inget annat) men skulle vilja ha lite sällskap. Aja, vi får se vad dagen har att erbjuda

// kärlek


Underbar trötthet

Nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Jag började inte plugga förrän kl 4 idag vilket gjorde att jag inte blev klar med min uppsats förrän vid 9. Då skyndade jag mig till affären och sen till gymmet för att hinna med dagens träning. Nej nu orkar jag inte skriva mer. God natt!!

// kärlek


Ineffektivitet

Min egen ineffiktivitet skrämmer mig ibland. Vaknade kl 10 och klockan är nu 13:24 och jag har fortfarande inte skrivit ett ord på min uppsats. Vet att jag kommer få den klar idag eftersom jag måste, så nu ska det bli lunch och sen ska jag fan plugga.

Har tittat på veckans avsnitt av gossip girl och som vanligt grät jag. Chuck och Blair är menade för varandra och de älskar varandra så mycket och jag vill bara att de ska bli så. Vet att det bara är tv men jag som är en obotlig romantiker och lever i min egen lilla fantasivärld kan inte hjälpa att jag älskar den här serien. Jag vill också ha en Chuck!


Seg start

Jag hade en sån konstig dröm; gubben i souvenirbutiken försökte blåsa mig på massa pengar så jag vaknade helt stridslysten och ville skrika på någon. Ist ringde jag min syster som inte svarade och sen ringde jag Rosanna.

Hon gjorde mig genast på bra humör så nu måste jag bara ta mig ur sängen. Frukost och sen blir det pluggande hela dagen. Har bestämt mig för att gå till gymmet ikväll ist så att inget ska stå i vägen för mitt pluggande idag!

// kärlek


Superdag

Idag har varit en jättebra dag! Jag gick till skolan och var duktig, lämnade in mitt arbete, fick reda på att min tenta inte är förrän nästa termin (jippi), tränade fast jag inte orkade, åt nyttig middag, löste allt med Emma, hon flyttade ut de mesta av sina saker, jag städade och nu sitter jag framför datan och överväger om jag ska plugga en lite stund eller försöka sova.

Är helt uppe i varv så det blir nog plugga fast jag egentligen borde gå och lägga mig och komma upp tidigt. Ska börja dagen med att träna så att jag sen helt och fullt kan fokusera resten av dagen på mitt arbete. det ända rolig jag ska unna mig imorgon är det senaste avsnittet av gossip girl som jag har väntat på i 2 veckor. Åå snälla säg att det är Chucks bebis!

// kärlek


Underbar känsla

Det finns inget skönare än när man klarar något man inte trodde skulle gå. Idag när jag gick till gymmet var jag inte alls taggad men gjorde ändå lika bra ifrån som vanligt och det är en så skön känsla.

Nu ska jag äta middag och sen ska jag plugga. Emma ska snart komma hem så att vi kan prata om hur vi ska lösa allt med lägenheten. Lite smått nervös men håller tummarna att det ska gå bra. Tills dess ska jag slappa framför tvn och plugga. Ska bli klar med mitt arbete senast imorn även om jag måste sitta och plugga hela dagen.


Kyla

Ibland suger min skola. Mitt klassrum för CSR var väldigt kalt imorse men det är inget jämfört med det rummet jag är i nu. Det är ca 5 grader här inne och hela klassen sitter med vantar och jackor på. Det borde vara emot regler att ha det så här kallt! Sätt på värmen nu!!


CSR

God morgon! Har varit vaken sen 7 imorse och det var -2 grader ute när jag vaknade. Ny sitter jag på min corporate social responsibility lektion och önskar att jag låg i sängen. Mest gör att jag är sjukt trött men också för att den här lektionen är helt värdelös. Innehållet är väldigt intressant men tyvärr är föreläsaren helt efter. Hon pratar till oss som att vi gick i 4:an vilket gör att man slutar lyssna redan efter 2 min.

Har några fler lektioner efter den här och sen ska jag lämna in min project plan som äntligen är klar och sen ska jag sitta hela dan och plugga. Med undantag för träning så klart. Ska träna varje dag tills jag åker hem eftersom jag inte kommer ha tid att gå till gymmet när jag är hemma i Sverige.


The ides of march

Kom precis hem från bio med Beth och Lauren. Det var så kallt ute men som tur var hade jag min nya fina vinterkappa på mig på vinterns första dag och det passar ju ganska bra nu när de satt upp alla juldekorationer i Liverpool redan i november.

Filmen var väldigt bra och nu sitter jag och tittar på mansfield park. Skolan börjar tidigt i morgon så det får inte blir för sent ikväll. Det var väldigt vackert på väg hem med alla ljus. Första bilden är på mitt hus och de andra på alla juldekorationer.

// kärlek


Nytränad

Har precis kommit hem från gymmet och har ätit lite sen lunch. Det blev sallad med feta som jag råkade tappa i golvet halvvägs igenom min måltid haha. Men det kanske är bra att halvera sina portioner :)

Pratade med väldens bästa Aless i tel också. Vi har inte hunnit prata så mycket på sista tiden för vi har nåda varit så upptagna med skolan så det var skönt att ha ett ordentligt samtal. Fast jag ibland inte gillar vissa åsikter som hon har så är hon den mest fantastiska och smarta människan jag känner och hennes åsikter är så viktiga för mig eftersom jag vet att hon alltid har mitt bästa i åtanke. Aless gör mig till en bättre människa och jag längtar tills vi ses på lördag.

// kärlek


It's a brand new day

Att vakna idag kändes underbart. Det känns som om all min oro har lyft från mina axlar och att jag är 10 kg lättare. Allt kan vara så enkelt ibland. Nu är det inte långt kvar tills jag åker hem vilket bidrar till mitt väldigt goda humör. Min project plan är klar och efter gymmet ska jag sätta mig och skriva klart mitt change management arbete en gång för alla. Vill ha det klart och gärna att annat halvt klart innan jag åker hem på fredag. Nu är det dags för frukost och sen gymmet!

// kärlek


Bakis

Idag har jag varit sjukt bakis och haft en allmänt konstig dag. Den började dåligt med att Emma som jag bor med har bestämt sig gör att flytta ut för att ist bo med sin kille. Så nu kommer jag bo i min underbara läge het helt själv. Jag har verkligen världens bästa familj som stöttar mig när jag har det jobbigt.

Sen kom James "a blast from my past" och hälsade på. Det var trevligt att prata eftersom det var så länge sen vi sågs.

Sen köpte jag sushi och nu sitter jag framför tvn och kollar på xfactor och är fortfarande sjukt bakis. Imorn ska jag vakna tidigt och gå och träna innan jag går hem till Beth. Lauren ska laga mat till oss innan vi alla går på bio och ser the ideals of march.

// kärlek


Somewhere only we know

Gud vad jag skäms! Ibland undrar jag om jag har nån stolthet?! Varför fortsätter jag att sätta mig i situationer där jag blir förödmjukad? Ikväll var sista gången jag träffade mr J. Han förtjänar inte att vara med mig!

Jag är en evig optimist och tror verkligen på kärlek men jag vet att jag inte hittat rätt ännu.

Men som Diana Ross sa:

I need love, love
To ease my mind
I need to find, find someone to call mine
But mama said

You can't hurry love
No, you just have to wait
She said love don't come easy
Its a game of give and take

You can't hurry love
No, you just have to wait
You got to trust, give it time
No matter how long it takes

But how many heartaches
Must I stand before I find a love
To let me live again
Right now the only thing
That keeps me hangin on
When I feel my strength, yeah
Its almost gone
I remember mama said:

You can't hurry love
No, you just have to wait
She said love don't come easy
Its a game of give and take

How long must I wait
How much more can I take
Before loneliness will cause my heart
Heart to break?

No I can't bear to live my life alone
I grow impatient for a love to call my own
But when I feel that i, I can't go on
These precious words keeps me hangin on
I remember mama said:

You can't hurry love
No, you just have to wait
She said love don't come easy
Its a game of give and take

You can't hurry love
No, you just have to wait
She said trust, give it time
No matter how long it takes

No, love, love, don't come easy
But I keep on waiting
Anticipating for that soft voice
To talk to me at night
For some tender arms
To hold me tight
I keep waiting
I keep on waiting
But it aint easy
It aint easy
But mama said:

You can't hurry love
No, you just have to wait
She said to trust, give it time
No matter how long it takes

You can't hurry love
No, you just have to wait
She said love don't come easy
Its a game of give and take.


Fredagsmys med Beth

Om en liten stund kommer Beth hit för att äta köttbullar med potatis, gräddsås och lingon. Idag behöver jag lite comfort food när jag saknar min lillasyster på hennes födelsedag. Jag har köpt en egen tv idag eftersom den jag hade inte fick vara kvar här så ikväll ska vi mysa och dricka vin och slappa efter en lång och stressig vecka.


Mamma

Jag har verkligen världens bästa mamma! Hon är så underbara och gör verkligen allt för att jag och Sarah ska vara lyckliga. Hon är en så fantastisk människa och jag är så lycklig över hur vår relation hr utvecklats över åren i england. Hon finns alltid där och ställer upp för oss och jag har börja upptäcka att hon är en riktigt rolig människa. Får inte glömma pappa heller, som är världens underbaraste.

Nu är det bara en vecka tills jag ska åka hem och jag längtar varje dag. Ska bli så underbart att få träffa alla och umgås med familj och vänner.

// kärlek


Grattis bajsen!

Idag är det inte vilken dag som helst. Idag för 23 år sen va dagen då jag fick världens finaste gåva, min lillasyster! Stort grattis på födelsedagen bajs. Jag älskar dig och hopps att du får en helt underbar dag med massa presenter och kärlek för det förtjänar du! Du är det bästa som finns!

// kärlek


Det otänkbara har hänt

Hon tog tv:n och hon vet inte när hon kommer ta hem den igen!! Hon är så jävla självisk och jag blir så arg att jag exploderar. Trodde att Tash var dum i huvet men det här är ju på samma nivå. Hur fan kan man göra så här mot nån och speciellt när hon vet mina omständigheter? jag är sjukt besviken och nu vet jag vad vår vänskap består av. Är så jävla trött på det här järvla skitlandet just nu och jag längtar bara efter att få åka hem. Jag känner en massa andra saker som är totalt olämpliga att skriva här så nu ska jag sluta skriva!!

// ingen jävla kärlek nu inte!!!


Sockerkaka

Idag har jag bara varit i skolan och pluggat och nyss bakade jag en sockerkaka som blev väldigt god. Ingen träning blev det idag men imorn och på söndag.

Nu ska jag titta på xfactor USA (innan Emma kommer och tar vår tv) och heja på min favorit Melanie som jag har älskat sen hennes första audition. Är övertygad om att hon kommer vinna! Sen ska jag skriva klart min project plan innan jag går och lägger mig. Btw fick jag just gåshud av att höra Leroy Bell sjunga, så jävla bra!

// kärlek


Ingen tv

Hur ska jag leva utan tv? Jag har ju inget annat än tv och gymmet och nu ska min "älskade" roommate ta sin tv till sin pojkväns hus för dem ska ha en game-night. Jag är helt förstörd! Inte nog med att jag har hur mycket som helst i skolan, ska jag nu inte kunna slappna av på kvällarna heller?? om jag ska gå på min magkänslan så tror jag inte hon kommer ta hit den igen och vad ska jag göra då? För de flesta människor är detta kanske en konstig reaktion men eftersom jag inte har någon som jag umgås med så är tv:n min ända vän och om hon tar den då kommer jag börja grina. Måste prata med henne om det här idag. Dags att plugga och sen säga hejdå till my life as I know it :(


Change management lecture

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Efteråt har jag möte med Mike om min uppsats. Vi måste lämna in en project plan på måndag och jag har inte ens börjat så jag hoppas han kan hjälpa mig med det. Sen ska jag och Beth gå och äta lunch på Tokyo, en restaurang bredvid skolan (mums)

Ikväll ska jag kanske gå ut och äta middag med mr A men vi har inte bestämt något ännu så vi får se hur det blir med det

Ps. Det skulle ju såklart stått att jag inte sovit så bra, haha, knasigt det kan bli! Ds


Skola

God morgon bloggläsare! Blir så glad när jag ser att människor läser min blogg. Nu ska jag snart gå till skolan och jag är sjukt trött idag. Jag har igen sovit ganska dåligt och börjar misstänka att det är stressrelaterat eftersom jag inte riktigt kommer till ro. Anyway, idag ska bli en bra dag och jag ska få massa pluggande gjort :)

// kärlek


Ny rutin

Har märkt att jag behöver en ny rutin för mitt pluggande. Har de senaste dagarna varit väldigt produktiv på dagen och vid 4 tiden gått till gymmet för att få en paus fast jag varit inne i ett flow. Men när jag kommer hem, har duschat och ätit middag är mitt flow borta och jag kollar bara på tv. Även om jag känner att jag varit väldigt produktiv idag vet jag att jag hade kunnat göra mer om jag hade gått och tränat efter middagen istället så imorgon ska jag testa min idé för att se om det funkat. Min roommate har inte heller varit hemma på ca 1 vecka så har jag har ju ingen som stör mig. Undrar vad hon håller på med för hon har inte varit hemma sen vi hade vårt lilla snack och jag börjar ärligt bli lite orolig eftersom hon inte svarar på mina heller?!

Mr J messade mig ikväll och bad om ursäkt att han inte hört av sig men han har tydligen legat på sjukhus i 2 dagar. Låter ju lite väl klyschigt så vet inte riktigt om jag tror på det men om han inte hade velat höra av sig så hade han väl inte gjort det?? Fick också ett roligt samtal från en kille jag träffade i Paris :) nu är det dags att sova, måste ju tyvärr gå till skolan imorn.

// kärlek


Nästan klar

Nu är jag nytränad och nyduschad och det var verkligen skönt att komma ut lite även fast jag kände mig seg på gymmet idag. Jag gick 40 min på crossen så jag slappade inte men det var tungt.

Jag blev nästan klar med mitt arbete efter 5 timmars non-stop pluggande i förmiddags så nu ska jag försöka bli klar med allt så att jag kan börja med nästa arbete :)


Lunch

Nu har jag skrivit på mitt arbete hela morgonen så nu är det paus för lunch. Dagens lunch: grönsaker och tzatsiki :)

//kärlek


R.I.P Karen

Jag har inte varit så duktig och kollat Aftonbladet på sistone med skolan och Paris, så igår fick jag höra av bajsen och Ros att en tjej som jag gick i skola med blev mördad på sin arbetsplats. Vi kände inte varandra speciellt bra men Kista är väldigt litet och alla känner alla.

Jag kunde inte sova inatt och drömde oroliga och konstiga drömmar om det här och jag är otroligt ledsen att sånt här kan hända i Sverige. Hur kan man göra så mot en annan människa?? Mina tankar går till Karens familj och vänner och jag kan inte tänka mig den smärta de måste känna.


Mätt som en plätt

Nyss skypeat med bajsen och Ros och det var mysigt att prata lite med tjejerna. Jag är supermätt efter en god middag bestående av kycklingfilé, hemmagjord tzatsiki och rösti. Det förtjänade jag efter att ha gjort 42 minuter på crossen idag. Nu ska jag plugga en timme till och sen slappa framför en film.

Varför är det så att så fort en kommer då kommer alla? Mr J har inte hört av sig. Vi bråkade inte och blev absolut inte osams utan hade en ganska djup diskussion som urartade lite, vilket ledde till ganska dålig stämning och nu har han som jag misstänkte inte svarat på mitt sms. Men när en dörr stängs så öppnas ett fönster och då bjöd mr A ut mig och idag messade ökända mr H. Det var väldigt otippat eftersom vi inte lämnade vår relation under de bästa omständigheter men det var ändå kul att höra att han mår bra. Nu är det dags att plugga!

// kärlek


Change management

CM är ett väldigt intressant ämne men det finns så mycket att läsa om. Hur ska jag få plats med allt och hur ska man spinna det? Vill ju verkligen få bra betyg iår. Har nu gjort 2600 ord och ca 400 kvar innan jag måste börja gå igenom och klippa och klistra i min text. Tänkte gå och träna snart och rensa huvudet lite så att jag kan bli klar med det här ikväll.


Fint väder suger

Vaknade halv 10 av att mitt rum var supervarmt och solen strålade. Alla dagar utom denna hade jag varit överlycklig för detta men eftersom jag måste sitta inne och plugga så suger det. Kunde det inte regna som det gör alla andra dagar den ända dagen jag verkligen måste plugga??


Första november

Nu har jag precis kommit hem från min dejt med mr A och kan inte fatta att det redan är november. Hösten har verkligen kommit och ikväll var det regnit och kallt men det var en mycket trevlig kväll och vi hade mycket roligare än jag trodde vi skulle.

Ikväll var det halloween och alla var utklädda i Liverpool. Bara jag som var tråkig och saknade en cool halloweenoutfit. Nu ska jag sova och imorn blir det plugg oavsett om motivationen infinner sig eller ej. klockan kommer dock inte ställas.

// kärlek


RSS 2.0