Johan på besök

Har haft Johan från mitt jobb på besök sen i onsdags och det har varit en non stop suparfest! Det betyder ju att jag inte haft någon tid alls att plugga vilket jag sitter och gör nu. Måste bli klar med den här intervjun idag eftersom jag har bestämt mig för att ha ett arbete klart den här veckan.

 

Vet att jag säger att jag ska berätta om helgen som gått men misstänker att jag inte kommer att hitta tid att göra det på så jag struntar helt enkelt i det. Allt jag kan säga är att vi hade väldigt kul, var fulla, kolla på fotboll, åt god mat, Johan ragga upp en tjej, Emelie var arg på Johan, mer party och mycket, mycket mer. Baksmällan hade fått god konkurens av den helgen vi har haft, haha! Dags att återgå till pluggandet!

// Kärlek

Ännu mer bakis

Idag har varit en helt sjuk dag, mest därför att igår var ännu sjukare och jag har varit så bakis idag att jag inte orkat skriva. Nu ska jag gå och sova för imorn ska jag och Johan se Liverpool vs Man U och efter de kommer en uppdatering om kvällen.

// kärlek


Bakis

Ju längre den här dagen går desto mer bakis blir jag. Jag är helt sänkt och vill egentligen bara gå hem och lägga mig på soffan och kolla på tv men jag vet inte vad som händer ikväll. Återkommer när jag vet vad planen är :)


Gårdagen

Jag kommer inte ihåg så mycket av gårdagskvällen men jag ska berätta det jag kommer ihåg. Jag mötte Johan och vi gick och åt fish n chips på o'neills där vi också stannade och tittade på när Liverpool slog ut man city och tog sig till final i carling cup.

Sen gick vi till cava och tog 2 tequilashots innan vi gick vidare till the shipping forecast där vi träffade Paula och fortsatte dricka. Det är här det börjar bli lite suddigt men vi tog oss iaf vidare till Alma de cuba där vi drack ännu mer och träffade några roliga killar som hakade på oss. Sen gick vi vidare men då hade tydligen allt stängt så då gick vi till en kinarestaurang som var öppen kl 3 och sen kommer jag inte ihåg hur jag kom hem. När jag vaknade imorse var jag så sjukt bakis men jag hade en riktigt bra kväll.

Nu lider jag i skolan men jag var iaf duktig och gick :) Ikväll blir det nog ännu mer party om jag känner Johan rätt haha.

// kärlek


...

Idag har jag inte hunnit plugga så mycket och snart ska jag gå och hämta Johan vid bussen så mer kommer det inte bli idag. Vi ska gå på nån pub och käka middag och kolla på fotbollen innan vi möter några av mina kompisar från skolan för att dricka massa öl. Ska bli riktigt skönt att komma ut och ha lite kul eftersom allt jag gör nu är att vara hemma och plugga och träna!

// kärlek


Liverpool

Trots allt som har hänt under den här resan så kommer jag sakna Liverpool när jag flyttar hem och mest av allt kommer jag sakna min utsikt som utan tvekan är den absolut bästa i hela stan. Jag kan inte fatta att allt snart är över!


Slutpluggat för idag

Nu kastar jag in handduken efter 5 timmars plugg och bara 20 minuter av intervjun avaverkad. haha, ska bli intressant att se hur jag ska kunna skriva ner resterande 52 minuter imorn innan kl 4, men på nåt sätt ska det väl gå =)
Nu är det dags för en varm dusch och sen ska jag läsa min bok!
// Kärlek

Jag hade fel

Jag missbedömde nog lite hur lång tid det här skulle ta och jag kommer med största sannorlikhet inte att bli klar med den här intervjun idag. Det har tagit mig 1 timme att göra 10 minuter, men jag ska jobba på och så får vi se hur långt jag hinner. Ååå jag är så sugen på dumplings. mums...

Plugga igen

Ush det är så tråkigt att plugga och jag kan inte vänta på att bli klar med universitetet. Just nu sitter jag och transkriberar min intervju med Jonas Riedel från DIF som jag intervjuade i december. Det går faktiskt väldigt smidigt och om jag fortsätter så här så blir jag garanterat klar med den här intervjun idag vilket betyder att jag kan spenderar resten av veckan med att börja på mitt change management arbete och dessutom hinna ha lite kul med min kompis Johan som kommer och hälsar på imorn. Johan och jag jobbar tillsammans på Reisen och på lördag ska vi gå och se Liverpool vs Man scum haha. Det ska bli roligt med lite sällskap faktiskt. Ska fortsätta plugga nu! // Kärlek

CSR

3 timmar senare och inte ett dugg mer vaken. Mina ögon känns fortfarande så tunga men tyvärr kan jag inte gå hem efter den här lektionen eftersom jag då inte kommer plugga och verkligen måste göra det.

Så istället ska jag möta Paula för lunch och sen gå till biblioteket och stanna där tills min Olof Lundh intervju är helt färdig skriven. Om jag blir klar med den tidigt ska jag stanna och göra en intervju till men tills dess ska jag avnjuta ytligare en timme av CSR och miljöfrågor :)


CSR

Fy farao vad jag ogillar måndagar. Har min första lektion kl 9 vilket betyder att jag måste få upp kl 7 :(

Jag låg och läste igår och glömde totalt bort tiden för jag var så inne i min bok så jag märkte inte att klockan hade blivit 2 och jag skulle upp 5 timmar senare. Så nu är jag sjukt trött att mina ögon går i kors och jag börjar känna mig förkyld pga för lite sömn. Vill bara gå hem och sova.


Vinst

Det är så underbart att vinna över sitt sämre jag. Mitt sämre jag har hela dagen talat om för mig att jag inte ska träna och istället plugga men till slut vann mitt bättre jag och pallrade mig till gymmet och när man väl är där är det så skönt. Det gäller bara att hitta den där första motivationen att gå. Nu ska jag laga en god wok och sen ska det pluggas!! Underbart!!


Otroligt

Det är helt otroligt att jag kan vara så lat och omotiverad att plugga. Varför känns allt annat så mycket viktigare och roligare. Oavsett hur dagen går och hur jag ska lyckas ta mig i kragen så ska jag ha 2 intervjuer och min första rapport klar innan nästa vecka är slut så antar att nästa vecka kommer att bli stressig haha.


Latmask

Återigen har jag haft en helt bortkastad dag som jag kunde spenderat med att plugga eller träna men eftersom jag är så sjukt lat har jag ju inte gjort något alls. Har dock inte druckit något vin idag vilket är första dagen på ca 2 veckor, så imorn finns det inga ursäkter. När jag har tränat ska jag spendera dagen med att skriva rent min intervju med Olof Lundh så att jag iaf kommer lite närmare en färdig uppsats. Nu ska jag läsa lite ut min bok innan det är dags att sova.

// kärlek


Bakis

Hur jag kunde bli så full igår vet jag inte och det var absolut inte det som var min avsikt eftersom jag skulle börja min träning idag så istället ska jag satsa på att plugga och kolla på fotboll och träna imorn istället. Först ska jag läsa lite i min nya bok, the lucky one. Den verkar väldigt bra!

// kärlek


Nytt liv

Jag är så sjukt trött på att tycka illa om min kropp och om mig själv så idag har jag storhandlat för att kunna börja ett nytt liv imorn. så från och med imorn och fram tills min kollega Johan kommer på besök nästa vecka så ska jag bara äta veganmat. Detta firar jag ju självklar ikväll med en god flaska rött framför tvn. Imorn börjar det på allvar!!

// kärlek


Bakis

God morgon! Fy fan va bakis jag är och jag har sjukt ont i fötterna efter gårdagens utekväll. Hade faktiskt en jättebra kväll och dansade massor och var relativt full haha. Vaknade av att jag drömde om stora fiskar med sylvassa tänder som försökte äta mig. Jag undrar inland vad som händer i min lilla hjärna.

Anyway, väntar just nu på att asda ska komma och leverera mina saker som jag har köpt och sen ska jag till skolan. Vill inte alls gå ut för regnet vräker ner men tyvärr måste man ju gå till skolan.

// kärlek


Beth's birthday

Idag har varit en riktigt bra dag och jag fick 60 i mina andra två ämnen också så VG all the way baby! Jag firade med att köpa ett par nya jeans och en jättefin kavaj som jag velat ha ett tag och som jag ska ha på mig ikväll när jag ska gå ut. Så nu är det dags att gå och byta om :)

// kärlek


62

Fick nyss tillbaka mitt betyg i change management och jag fick 62 vilket motsvarar ett VG. Jag är inte överlycklig eftersom jag ville ha mer men jag är verkligen inte missnöjd eftersom jag trodde att jag skulle få ett sämre betyg.

Nu ska jag gå och prata med min andra lärare för att få veta vad jag har fått i de andra ämnena. Misstänker att Keith inte kommer ge mig ett speciellt bra betyg :(


Igår

Igår gjorde jag inte speciellt mycket förutom att organisera mig och skriva ner det jag ska göra den här veckan och så gick jag på bio och såg Haywire med Beth. Den var faktiskt väldigt bra. På kvällen skulle jag gått ut med mr A men tyvärr har jag totalt tappat mitt intresse så jag ställde in vår dejt.

Nu ska jag till skolan och få reda på mitt betyg i change management. Sen ska jag hem och träna innan det är dags för utgång med Beth som fyller år idag.

// kärlek


Allt har sin mening

Skrev nyss ett ganska långt och pinsamt inlägg som jag med största sannolikhet hade ångrat imorn och när jag skulle lägga upp det så försvann det bara. Allt har verkligen sin mening så jag antar att det jag har på hjärtat inte är menat att delas med andra. Kan bara säga att det är väldigt hårt att sakna någon man aldrig har träffat!


Ögonfransar

Idag har jag bara slappat och inte gjort annat än att fixa mina ögonfransar. Jag blev jättenöjd och det är så skönt att hitta ett bra ställe här i Liverpool som också fixar fransar. Före och efter bild:


Klappat och klart

Idag började min dag med de med fantastiska nyheterna. Sarah berättade att hon kom in på sin kurs på universitetet så idag har hon börjat plugga! Själv har jag inte hunnit skriva för jag har varit upptagen med mitt skolarbete som skulle vara inne idag. Efter en hel dag på biblioteket kunde jag iaf lämna in mitt arbete och det känns underbart.

Imorgon ska jag gå och fixa mina ögonfransar igen och förhoppningsvis är de lika duktiga här som hemma men det skulle inte förvåna mig om de till och med är ännu bättre eftersom jag bor i "landet av falska ögonfransar" haha. Imorgon ska bara unna mig en slappodag innan jag börjar med allt pluggande igen. God natt och ett stort grattis till min fina lillasyster!

// kärlek


Pingvin

Åå va jag önskar att jag var en pingvin ibland! Då skulle jag vara omringad av likasinnade som också hade samma syn på kärlek som jag. Visste ni att det tar 10 sekunder för en pingvinhane att bestämma om han vill spendera sitt liv med en hona och när han hittar den rätta så är de tillsammans tills den ena dör och då dör den andra av ett brustet hjärta. Önskar att jag kunde träffa nån som inom 10 sek kunde känna så för mig!


Plugga

Att plugga går inte så bra för mig just nu men ikväll ska jag och Tim till biblioteket och plugga så jag hoppas att jag får mer gjort där än jag får hemma. Ska ta en dusch nu och hoppas att jag kan rensa huvudet lite och bli lite motiverad.


Jitsu

Hela denna dag har varit totalt bortkastad eftersom jag inte har tränat, njutit av solen eller pluggat. Imorgon måste jag verkligen ta tag i mitt arbete och få det gjort.

Kvällen spenderade jag framför tvn och sen mötte jag Urban för en öl. Urban känner jag genom svenska supporter klubben och han hjälper mig alltid att köpa biljetter till alla Liverpoolmatcher.

I dag fyller Hogan år och medan jag ölade med Urban fick jag ett mess av Will på min jitsu om att alla var ute för att fira Hogan och att jag borde komma dit. Dum som jag är gjorde jag det och det tog mig ca 10 sekunder att inse vilket misstag det var att gå dit och hur rätt jag gjort i att sluta på jitsun. Vissa av mina gamla vänner, inklusive Hogan var jätteglada att se mig men Jas (min sensei) hälsade inte ens på mig. Helt sjukt beteende!! Så jag gick hem ist, orkar inte slösa tid där man inte är välkommen!

En positiv nyhet är att mr C äntligen ringde mig idag men tyvärr var jag ju på puben och kunde inte höra nåt så vi ska höras imorn ist. Då ska ni få lite mer info om vem mr C är också. God natt!!

// kärlek


Bläää

Har återigen hamnat i en svacka där jag känner mig helt omotiverad att göra någonting. Har spenderat de senaste timmarna med att göra allt förutom att plugga och ju mer stressad jag blir desto mindre motiverad blir jag. Ush, ush, ush!!


Plugga

Att vara hemma och plugga på en fin dag som denna känns riktigt surt men eftersom mitt arbeta ska vara inne snart så har jag inget val :(


2011

Här kommer det gågna året i bilder
Våren 2011:
Besök i Liverpool av 2 snygga brudar

Yamit fyller 25 år
Familjen Hedberg får ett nytt tillskott, Lebi
Jag och pappa fiskar
USA med Yamit, stop 1: NYC
Stop 2: Hollywood Hills
Stop 3: Las Vegas
Sommaren kommer!!!!!
Jag och Ros börjar lägga en Gamla Stan
Midsommar hos Lasse & Maggan
Sverige spöar Finland på Råsunda
Grönalund med världens bästa kids
OMG, it's a double rainbow
Det börjar grillas hos Sarah
Det börjar festas också!
och ännu mera party
Sen bär det av till Frankrike
och ännu mer party med våra grabbar
och lite mer party
Aless hittar stockholms bästa guldkorn
Jon och Lauren kommer till Sthlm
Aless och jag semestrar i Liverpool
Den årliga kräftskivan

Hösten i Paris

Aless & Jag äter 3 stjärnigt i Paris
image description Tillbaka till liverpool igen
Jag besöker Rosanna i Paris
Åter avslutas på VIP Room i Paris

Helg i Liverpool

Här kommer lite bilder från min helg med familjen i Liverpool
Världens bästa Sarah och Alexander
Lilla Bajsen och Alex bråkar om halsduken haha
Isabelle och bajsen på Liverpool match
5-1 till Liverpool
Finaste Kusin Cattis och José
Just me, på väg in till stan

PR

Nu har jag tillåtit mig själv att ta en skön sovmorgon för jag har sovit så dåligt de senaste dagarna och varit riktigt trött. Idag kommer tyvärr inte vara så spännande utan kommer mest handla om att plugga eftersom mitt arbete ska vara inne på måndag.

Ska också försöka klämma in ett pass på gymmet också men det beror på hur mycket jag får gjort. Om jag får ihop mellan 700-1000 ord idag så blir det gymmet ikväll :) underbart att vara igång med träningen igen!


Sushi

Idag har inte riktigt gått som planerat och jag har inte pluggat alls så jag tänker inte ens lägga energi på att vara arg över det utan istället satsa på att ta nya tag imorn och plugga då istället. Nu har jag ätit sushi och nu ska jag spendera min kväll framför tvn med ett glas vin från min box :)

// kärlek


Gårdagen

Det blev väldigt sent igår med mr A. Först drack vi drinkar på Alma de Cuba och sen gick vi och dansade på Heebie Jeebies så det var rätt tungt att gå upp imorse.

Nu sitter jag i skolan men ska straxt hem till Paula och äta lunch innan jag ska hem och plugga. Vilken bra dag jag kommer ha :)

// kärlek


Dagen hitintills

Idag har jag inte hunnit skriva för jag har haft så mycket för mig. Började dagen med att gå och träna och idag var nästan jobbigare än igår men jag kämpade mig igenom det och klarade mina 40 minuter på crossen. Underbar känsla!

Sen skyndade jag mig hem och duschade för att hinna möta Tim på biblioteket. Vi har ett arbete som ska vara inne på måndag så jag måste plugga hela helgen.

Det börjar kännas okej att vara hemma igen och det hjälper faktiskt lite att vara tvungen att plugga ist för att sakna alla hemma. Nu ska jag gå på ännu en dejt med mr A. Vi ska dricka drinkar på Alma de Cuba :)

// kärlek


Vart jag mig i världen vänder...

Nu är det dags att sova efter en händelserik dag. Har äntligen pratat ut med Aless och det var jätteskönt eftersom jag har saknat henne så mycket. Ibland säger man saker man inte menar men det är ju aldrig för att vara elaka mot varandra. Jag älskar Aless så mycket och kan inte vara utan henne så här länge så nu kan jag för första gången på flera dar somna med gott hjärta.

// kärlek


Tränat

Nu har jag precis kommit hem från årets första träningspass och fy fan va tungt det var att komma igång när man inte har tränat på 1 månad. Känslan efter man faktiskt klarat av det är dock helt underbar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en pasta och ett glas vin från boxen jag fick av Cattis och Josè.


Nyttig igen

Då var det dags att ta tag i träningen och maten igen. Dagens lunch är kyckling med keso, spenat och gröna bönor, mums...


Försenad födelsedagspresent

Idag fick jag min present av Lauren. Hon hade beställt den från kina och den kom i posten dagen efter jag åkte hem till Sverige. Haha, älskar Lauren, von vet verkligen vad som är viktigast för mig :)


Ensam igen

Har haft en jättebra helg med Sarah, Cattis, Josè och barnen och idag åkte de hem till Sverige igen. Precis som jag misstänkte var det sjukt hårt att bli ensam igen och jag var väldigt ledsen efter att de åkte, men imorn när jag kommer igång med träning och skola så blir det säkert bättre.

För att få en bra start på min sista termin av universitetet så bestämde jag mig för att sluta deppa och ha lite kul ist och gick därför ut och åt middag och drack drinkar med Paula och Kate. Imorn efter skolan kommer en uppdatering från helgen samt lite roliga bilder. Saknar er så mycket!! Längtar tills jag är klar med skolan och kan flytta hem igen.

// kärlek


Liverpool

Nu står jag i kön för att gå på planet tillbaka hem till Liverpool och det är med tungt hjärta jag åker hem. Inte bara för att jag absolut inte vill åka tillbaka men för att jag och Aless har bråkat och att vi därför inte fick träffas och säga hej då. Tycker att det är jättetråkigt att du är för stolt för att inse att det inte är värt att bråka över nåt så litet. Jag ville ju att vi skulle lösa allt så varför fortsätter du vara elak och envis?

Men det är trevligt att få sällskap av lilla bajsen och familjen Pimenta den här helgen. Vi ska alla bo hos mig och ikväll ska vi gå på Liverpool match. Alex och Isabelle tycker det ska bli jättekul och jag är verkligen glad att de får uppleva Anfield! Men men... Goodbye Sweden, Hello England!

// kärlek


Lunch

Glömde lägga upp bilden från gårdagens lunch mes Stina så här kommer den!


Sherlock Holmes

Igår gick jag på bio med Sarah och Benny och såg Sherlock Holmes. Den var bra och det var kul att se en svensk tjej i en av rollerna :)

Nu ska jag möta Josefin och gå och äta lunch och sen ska jag göra min efterlängtade tandblekning!

// kärlek


Bio

Snart ska jag gå och köpa middag med Sarah som vi ska äta hos Rosanna innan vi går på bio.


Igår

Igår efter museet så spenderade jag kvällen framför tvn med min pappa och syster. Det gick inte så bra för liverpool men det hick desto bättre för de svenska hockey killarna som återigen vände och vann och nu ska spela final mot ryssarna :)

Nu ska jag träffa Stina och äta lunch och det ska bli riktigt trevligt. Saknar alltid henne när vi inte ses.


Fotografiska

Nu ska jag gå och träffa Aless och Kim. Vi ska gå på fotografiska och sen ska vi äta middag tillsammans innan jag ska hem och titta på fotboll och hockey med pappa. Först spelar Liverpool mot man city och sen är det Sverige vs Finland i junior vm, så jag ser fram emot en riktigt grym kväll :)

// kärlek


Bilder del 5


Bilder del 4


Bilder del 3


Bilder del 2


Gott nytt år!

Igår kom jag hem från Paris men var alldeles för trött för att skriva. Vi hade en jättebra resa och ett så sjukt bra nyår. Ska lägga upp de bilder jag har nu i väntan på att få alla andra bilder från Sarah.

// kärlek


RSS 2.0